DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Askıda Ekmek Projesi ile Tekirdağ Ekmeğini Paylaşıyor

ABONE OL
6 Ekim 2016 21:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Askıda Ekmek Projesi

Tekirdağ Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi asırlık bir gelenek olan Askıda Ekmek Projesini canlandırmak için harekete geçti. Hayata geçen “Askıda Ekmek Projesi” ile Tekirdağ İhtiyaç Sahiplerine sahip çıkıyor.
Yardımlaşma duygusu aşılayan ve ihtiyaç sahiplerine destek olmayı hedefleyen proje kapsamında Süleymanpaşa İlçesinde projeye destek olmak isteyen fırınlarla görüşüldü.  Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Tarar “Askıda Ekmek Projemiz kapsamında projeye dahil olmak isteyen fırınlarımıza tabela asıyoruz. Vatandaşlarımız da projeye dahil olan fırınlardan ekmek alırken bir ekmek parası fazladan vererek ihtiyaç sahipleri için bir ekmeklik katkı sağlayacak. Bağışçılar tarafından fazladan verilen paralar ile alınan ekmekler sokakta yaşamak zorunda olan, ekmek alabilecek gücü olmayan ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Vatandaşlarımızın maddi anlamda küçük bağışlarla devam edeceği projemiz ile ihtiyaç sahibi ailelerimize büyük katkı sağlanacak. Projemizde bizlere ilgi ve desteklerini esirgemeyen tüm fırınlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.