DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Albayrak İlçe Başkanını mı örnek aldı?

ABONE OL
11 Nisan 2017 17:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu Pazar günü yapılacak halk oylamasına günler kala gerek siyasi parti yetkilileri gerekse gönüllü kişilerin çalışmaları hızla devam etmekte.
Ancak yaptığımız anketlerde Süleymanpaşa ve Tekirdağ genelinde ‘HAYIR’ oyunun daha fazla Belediye başkan adayları da gerek sosyal medya hesaplarında gerekse katılmış olduğu vatandaş buluşmalarında sıkça dile getiriyorlar.
KADİR BAŞKAN’DA!
Çerkezköy, Ergene, Çorlu ve Süleymanpaşa Belediye Başkanlarından sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı da bu sabah sosyal medya hesabından ‘HAYIR’ videosu yayınladı.
İLÇE BAŞKANI’NA MI ÖZENDİ?
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın videosunda geçtiğimiz günlerde “İLÇE BAŞKANI HAYIR’DA FARKINDALIK YARATTI” haberinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu ile videosunun ve kelimelerin büyük benzerlik göstermesi, zemin müziğinde izmir marşının dahi çalınması vatandaşlar tarafından oldukça dikkat çekti. Kadir Albayrak’ın paylaşmış olduğu videoyu Facebook sayfa hesabında ‘Sponsorlu Reklam’ olarak önermesi de sitemiz editörlerinin ilgisini çekti.
Halbuki Çerkezköy, Ergene ve Çorlu belediye başkanlarının yayınlamış videolarda belediye başkanlarımızın ‘EVET de HAYIR da bizim’ temalı videoları oldukça beğeni almasına rağmen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yayınlamış olduğu videosunda özellikle ‘HAYIR’ vurgusuna dikkat çekmesi ve kelimelerin mensubu olduğu partisinin ilçe başkanı’nın sözleri ile benzerlik taşıması üzerine bazı vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden “Kadir başkan’da ilçe başkanını mı örnek aldı? Kendi #HAYIR reklamını bile belediyeye mi ödetiyor?” şeklinde yorumladılar.
İŞTE O VİDEO!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.