DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Zammı AK Parti İl Başkanı İstemiş

ABONE OL
26 Temmuz 2019 17:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ali Işıkgör,AK Parti heyetini Ulaşım zamları hakkında algı yaptıklarını belirtti. Işıkgör Ulaşım Zammını Dönemin AK Parti İl Başkanı Mülahim Kuru’nun dilekçesi ile UKOME gündemine geldiğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ il başkanlığı, Süleymanpaşa Müftüsü Ayhan Okur’un yaptığı sosyal medya paylaşımlarını kınamak ve son günlerde ulaşıma gelen zamları değerlendirmek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneğinde gerçekleştirilen basın toplantısına CHP Tekirdağ İl Başkanı Ali Işıkgör, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, parti üyeleri ve basın mensupları katıldı.

IŞIKGÖR ”Ülkemizin Bulunduğu Ekonomik Şartlardan Dolayı Şaşırmışlar”

Ulaşıma gelen zamma değenen Işıkgör; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi değil, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) zam yaptı. 2018 yılının son aylarında Büyükşehir belediyesine dilekçe vererek yazark zam yapılmasını isteyen Mülayim Kurudur. €˜Akaryat fiyatları çok arttı, yedek parçalar çok pahalandı, ekonomik kriz var, şöfor esnafımızın mağduriyetini giderin’ diye dilekçe vereceksiniz sonrada çıkıp belediye zam yapıyor. Bunlar zaten zam yapmaktan başka bir şey bilmezler diyeceksiniz. Şimdi bunun hangisi perhiz hangisi lahana turşusudur. Bu olsa olsa şaşkınlık olur. Ülkemizin bulunduğu ekonomik şartlardan dolayı şaşırmışlar. ” dedi.

IŞIKGÖR ”Algı Yönetimi Yapmayın”

Kibrin, yalanın, iftiranın, israfın, kul hakkı yemenin, adaletsizliğin dinimizdeki yerini anlatmasını ve millete örnek olmasını beklediklerini belirten Işıkgör sözlerine devam etti; Son yıllarda Atatürk,İnönü ve arkadaşları, laik Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarına yönelik saldırılar ve değer bilmezlikler alabildiğine çoğalıyor. Bunlardan birisi de Süleymanpaşa Müftüsünün siyasi içerikli, okuyanları kin ve düşmanlığa yönelten partimiz adına yaptığı asılsız paylaşımlardır. Hepimiz bu ülkenin öz evlatlarıyız. Siyaset yapmak istiyorsanız çıkarın üzerinizdeki bu milletin size verdiği giysileri gelin siyaset yapın. Basmakalıp, gerçekdışı sözlerle sözde toplumun mühendisliği, siyaset, algı yönetimi yapmayın. ” ifadelerine yer verdi.

MÜFTÜ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Devlet memurunun resmi sıfatının gerektirdiği itibar ve güvene layık davranışlarda bulunmadığını aktaran Işıkgör; Hizmet içinde ve dışındaki davranışlarıyla suç işlemiştir. Partimiz adına yaptığı asılsız içerikli paylaşımlar dolayısıyla müftü hakkında yasal işlem yapılması için suç duyurusunda bulunduk. Bu tür davranış içerisinde bulunanlar dünü bilmeyenler, bugünü anlamayanlar, Atatürk ve Cumhuriyetle hesaplaşması olanlardır.”şeklinde konuştu.


Kaynak : ajanstekirdag.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.