DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Yüksel Saha Çalışmalarına Başladı

ABONE OL
6 Şubat 2019 17:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Gündüzleri esnafla buluşup çaylarını içen Yüksel, akşamaları ise ev ziyareti yaparak vatandaşın sorun ve sıkıntısını dinliyor.
ESNAFIN ÇAYINI İÇİYOR SORUN DİNLİYOR
Her fırsatta esnafı ziyaret edip çaylarını içmeyi ihmal etmeyen AK Parti’nin Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, ”Esnaflarımızı ziyaret ettiğimiz, vatandaşlarımızla kucaklaştığımız seçim çalışmalarımız sırasında bizi bağrına basan halkımızdan destek sözü aldık. Bizden beklentilerini ve taleplerini dinledik; Süleymanpaşamızı birlikte yönetme sözü verdik” dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin ve İlçe SKM Başkanı Hasan Alp ile birlikte esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunan Yüksel, Şerifbey Pasajı’ndaki esnafla bir araya geldi.
EV ZİYARETLERİ TAM GAZ
Fırsat buldukça da ev ve kahvehane ziyaretlerini de eksik etmeyen Yüksel, Ortacami mahallesinde Aylin-Emrah Gök ailesinin evlerine konuk oldu. Yüksel, ”Aile büyükleri ve komşularıyla buluştuğumuz ziyarette, keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Eşim Öznur hanım, İlçe Başkanımız Sezayi Çetin ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nazan Ürkmez ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette, vatandaşlarımızın aktardığı sorunları dinledik, çözüm yollarını tartıştık. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, Süleymanpaşa için yapacaklarımızı ve hayalimizdeki Süleymanpaşa’yı anlattık. Ortak sorunların giderilmesi ve ihtiyaçların karşılanması noktasında vatandaşlarımızla hemfikir olduğumuzu gördük. Destek sözü alarak, vaadlerimizi €˜birlikte çalışarak gerçekleştirme’ sözü verdik. Evlerinin ve gönüllerinin kapısını açarak, bizi örnek bir misafirperverlikle ağırlayan Gök ailesine ve komşularına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
YÜKSEL, EŞİYLE BİRLİKTE EV ZİYARETİNDE
Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde Şentürk Sitesi sakinlerinden Ayşe ve Engin Türk ailesinin evine misafir olan Yüksel, ”Eşim Öznur hanım, İlçe Başkanımız Sezayi Çetin ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nazan Ürkmez ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette, site sakini vatandaşlarımızla bir araya geldik; sorunlarını ve beklentilerini dinledik. Mahalle sakinlerinin, bizim için son derece değerli olan fikirlerinden istifade ettik. Evlerinin ve gönüllerinin kapısını açarak, bizi örnek bir misafirperverlikle ağırlayan Türk ailesine ve komşularına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

Kaynak : ajanstekirdag.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.