DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Yağcıoğlu Kırmızı Liste İle Salona Sığmadı

ABONE OL
21 Ağustos 2017 16:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Süleymanpaşa İlçe kongresi öncesinde kırmızı listeyle aday olan İlker Yağcıoğlu’nun dün Özdemirler 1 no’lu Düğün Salonunda gerçekleştirdiği kahvaltıda Yağcıoğlu’nun destekleyenler salona sığmadı.
Dün düzenlediği kahvaltıyı gerek sosyal medya hesabından gerekse parili üyelerine gönderdiği SMS ile günler öncesinden duyuran Yağcıoğlu’nu sevenleri ve destekleyenleri kahvaltı da yalnız bırakmadılar.
Yaklaşık 30 dakika konuşma yapan Yağcıoğlu, konuşmasında 10 Nisan 2016’da seçilerek göreve geldiklerini belirtti. Yağcıoğlu göreve geldiği günden itibaren yapmış olduğu icraatlerden, Türkiye ve Tekirdağ Süleymanpaşa gündemine dair önemli tespitlerden bahsetti. Konuşmasının devamında “Bugüne kadar kimseye herhangi bir söz vermedik. Herhangi bir makam için kimseyle pazarlığa oturmadık. Bu iddiada bulunanlar açıklasınlar. Kime hangi sözü vermişiz? Kime hangi koltuğu ikram etmişiz? Lütfen açıklasınlar. Açıklamazlarsa doğru söylememiş olacaklar. Doğru söylememek de hiçbir CHP’li arkadaşıma yakışmaz.” dedi.
HERKES SANDIÄžA!
Yağcıoğlu konuşmasının devamında “Süleymanpaşa’da 2019’da sandık olacak. Çünkü bizler sadece üyelerimizin sözü geçsin istiyoruz. Süleymanpaşa’da yapılanları en iyi değerlendirenlerin siz olduğuna inanıyoruz. Milletvekilleri içinde koşulsuz, kontenjansız sandık. herkes sandığa. Hiç kimseye iltimas yok. Biz terliyoruz, herkes terleyecek. ” ifadelerini kullandı.
RENGİMİZ KIRMIZI DESTEÄžİNİZİ BEKLİYORUM!
Konuşmasının sonunda bütün CHP’liler bu felsefeye göre hareket etmeli diyen Yağcıoğlu “Bize uzatılan hiçbir eli geri çevirmedik. Duvar örmedik. Kapıları kapatmadık. Bu herkes tarafından bilinmeli. Rengimiz KIRMIZI. Demokratik bir seçim yapacağız. Bu süreçte bana destek olan tüm partililerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.