DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI DESTEK

ABONE OL
2 Eylül 2022 12:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak için de harekete geçti.

Şehir dışından Tekirdağ’a gelerek üniversite hayatına adım atan ancak henüz yurt ve ev bulamadıkları için konaklama sorunu yaşayan öğrencilere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kapılarını açtı. Bu kapsamda; Tekirdağ’a üniversite eğitimi almak için gelen öğrenciler, kendilerine kalıcı bir yer buluncaya kadar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu yerlerde geçici olarak misafir edilecek.

Tekirdağ’a üniversite eğitimi almak için gelen öğrencilerin yaşadığı barınma sıkıntısına kayıtsız kalamayacaklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ailelerinden uzakta yeni bir hayata başlarken öğrencilerimizin yaşadığı barınma sıkıntısına çözüm olmak için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda, il dışından Tekirdağ’ımıza üniversite eğitimi almak için gelen evlatlarımızı, kalıcı bir yer buluncaya kadar Büyükşehir Belediyemizin anlaşmalı olduğu yerlerde geçici olarak misafir edeceğiz. Parlak ve güzel bir geleceğe adım atmak için eğitim hayatına başlayacak evlatlarımızın her zaman yanlarında olacağız.” dedi.

Tekirdağ’a il dışından üniversite eğitimi almak için gelen ve barınma sıkıntısı yaşayan öğrenciler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ALO 153 çağrı merkezini arayarak veya hizmet binasına gelerek başvurularını gerçekleştirebilecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.