DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TÜVTÜRK TEKİRDAĞ’DA YENİ MUAYENE İSTASYONU AÇACAK

ABONE OL
14 Ekim 2022 16:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan son zamanlarda TÜVTÜRK ile alakalı uzun randevu süreleri şikayetleri ile ilgili harekete geçerken konuyu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na taşıdıklarını ifade etti.

ÖZCAN: “BİR RAHATLAMA OLACAKTIR”

Konuyla ilgili bir açıklama gerçekleştiren Özcan; “Hemşehrilerimize ve şehrimize faydalı olacak her konuda olduğu gibi bu hususta da hızlıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza konuyu iletmiştik. Göç alan, nüfus ve araç sayısı artan ilimizde mevcut personel ve ekipman ile sağlıklı hizmet verilemeyeceği, kapasite artırımı yapılması gerektiği yapılan incelemeler sonucunda da tespit edilmişti. Bugün itibari ile, yeni bir seyyar istasyon daha ilimize tahsis edildi. Çorlu istasyonu içerisinde hafif araç muayeneleri de yapılmaya başlanacak. Ağır araçların muayene kapasitesi artırılacak. İlimizdeki tüm istasyonlar, yoğunluğu azaltmak adına Pazar günleri de mesai yapacaklar. Bu tedbirler ile şehrimizde araç muayene süreçlerinde bir rahatlama olacaktır, yoğunluk azalacaktır. Hayırlı olsun.” dedi.

“ŞEHRİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELEN NE VARSA YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Yapılan çalışmadan dolayı yetkililere teşekkür eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan; “Bu güzel gelişmeler için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürümüz Murat Baştor’a şükranlarımı sunarım. Şehrimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz bize inansın, güvensin.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.