DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ DEPREM ÇALIŞTAYI DÜZENLİYOR

ABONE OL
29 Mart 2023 12:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Belediyeler Birliği tarafından, depreme karşı farkındalık yaratmak, bölgenin depremselliğine bağlı olarak riskleri azaltmak ve hazırlıklı olmak amacıyla, üye belediye başkanları, ilgili üye belediye başkan yardımcıları ve belediyelerin ilgili teknik personeline yönelik olarak bugün Çorlu İlçesinde “Deprem Çalıştayı” gerçekleştirilecek.

Türkiye’de asrın felaketi olarak nitelendirilen, dünyanın en büyük doğal afetlerinden olan ve 10 ili şiddetli biçimde etkileyen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremler sonrası, olası Marmara depremi ve akabinde oluşması muhtemel olumsuzlukları en aza indirebilmek adına her koldan harekete geçildi.

Trakya Belediyeler Birliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın talimatıyla geniş kapsamlı bir Deprem Çalıştayı düzenlenmesi kararlaştırıldı.

BİRLİK ÜYESİ BELEDİYE BAŞKANLARI DA KATILACAK

Trakya Belediyeler Birliği öncülüğünde gerçekleştirilecek olan deprem çalıştayına, birliğe üye belediye başkanları, ilgili belediye başkan yardımcıları ve belediye personeli de katılacak.

Yerel yönetimlerin öncelikli gündemi olan depreme yönelik bu programda deprem ve doğal afetler alanında değerli bilim insanları Jeofizik Mühendisi, Deprem Bilimci Prof. Dr. Haluk Eyidoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Özlem Tut konuşmacı olarak yer alacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.