DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağspor’da istifa: Volkan Nallar ve Yönetim istifa Etti

ABONE OL
22 Mayıs 2017 16:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağspor’da İstifa Depremi

Bir süredir maddi sorunlarla boğuşan Tekirdağspor kulübü bu zorluklarla ligde kalma mücadelesi ve başarısı gösteren Tekirdağspor’da devre arasında gelen Volkan Nallar başkanlığındaki yönetim görevlerinden istifa etti.
Tekirdağspor Yönetim Kurulu toplantısında olağanüstü kongreye gitme kararı alan Tekirdağspor Başkanı Volkan Nallar ve ekibi istifa gerekçesi olarak Tekirdağspor’a maddi destek gelmemesi olarak belirtildi.

”KADİR BAŞKAN SESİMİZİ DUYMUYOR”

Özel bir restaurantta basın toplantısı gerçekleştiren Tekirdağspor Başkanı Volkan Nallar, ”Geçtiğimiz sezonunun devre arasında aldığımız bu görevde elimizden geldiğince mücadelemizi verdik. Maddi sorunlarla boğuştuk. Her gün icra ile uğraştık. Büyüklerimizden destek istedik. Ama sesimi bir türlü duymayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı var. Buradan tekrar sesleniyorum. Tekirdağspor benim için vazgeçilmez diyen Kadir Başkanımızın Tekirdağspor’a yardım etmesini istiyoruz. Yönetim Kurulu ile yaptığımız toplantı sonucunda olağanüstü kongreye gitme kararı aldık. Takımımızın önünü açıp daha güçlü yapılar kurulması adına israfa etmiş bulunmaktayız” diye konuştu.

 ” VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR “

Volkan Nallar ile daha önce yapmış olduğumuz görüşmelerde verilen sözlerin tutulmadığını dile getirmişti. Bu görüşmede Volkan Nallar,”  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrağ’ın vermiş olduğu sözlerin hiç birini yerine getirmedi ufak bir inceleme yapın 11 ilçedeki futbol sahalarına bakın hepsinde 2-3 tane futbol sahası varken bizim antreman yapmak için bile doğru düzgün bir sahamız bile yok. Başkan Albayrak sürekli bahaneler üreterek bizi desteklemedi üstüne üstelik sunmuş olduğumuz projeleri bile değerlendirmedi.” şeklinde ifadelerde bulunmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.