DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ’ın Dil Okulu Açıldı!

ABONE OL
11 Eylül 2018 17:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

€˜Kalite Konuşturur’ sloganıyla yola çıkan Özel Pyramid Dil Akademisi, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleşen muhteşem bir açılış töreniyle hizmete girdi.
İngilizce, İspanyolcaMatematik Eğitimlerinin yanı sıra,  Cambridge Sınavları ve interaktif eğitimin sunulacağı Pyramid Dil Akademisinde 10 kişilik sınıflarda birebir çalışmalar yapılarak yabancı dil konusunda öğrencilere kolaylıklar sunacak.
Kurucusu Özlem Coşkun olan Pyramid Dil Akademisi açılış törenine, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağlı İşadamı Taner Karaoğlu, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, Tekirdağ AKA Koleji Müdürü Gülay Çınar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
 ”BAŞLANGIÇLAR HEP GÜZELDİR”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde konuşan Pyramid Dil  Akademisi Kurucusu Özlem Coşkun, ”Kökeninde sevgi, saygı ve özveri olan eğitim kurumumuzun temelleri, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitimdeki öncülüğü göz önünde bulundurularak atılmıştır. Eski düzenin çağ dışı hurafelere dayanan eğitim sistemini; modern, ilmi, akılcı ve keyifli bir eğitim sitemine dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Bir öğretmen olarak bu amaç doğrultusunda gelişen bilim ve teknolojinin takipçisi olup aydın, milli değerlerini koruyan, yeniliğe açık ve nitelikli bir neslin yetişmesine katkıda bulunmak için Pyramid Dil Akademisini kurduk. Başlangıçlar hep güzeldir. Umutla, heyecanla, yeni ufuklara yelken açmanın mutluluğunu getirir. Hele bu başlangıç geleceğin güvencesi çocuklar ile ilgiliyse, bambaşka bir anlam kazanır. Ancak önemli olan istikrarlı bir şekilde devam ettirilmesidir. Dünden bugüne gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduracak vizyon ve misyonumuzla nice yıllara ulaşmak hedefimizdir. Herkesin huzurunda benimle bu yolda yürüyecek olan yol arkadaşlarım, öğretmenim Mehmet Altuntaş’a ve Tuğçem Korkutlu’ya teşekkürlerimi sunarım. Yeni eğitim, öğretim yılında biz Pyramid Dil Akademisi ailesi olarak bu yolculuğumuza mutlulukla başlıyoruz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.
 ”PYRAMİD DİL AKADEMİSİ TEKİRDAÄž’A HAYIRLI OLSUN”
Açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ”Özlem Coşkun arkadaşımız böyle bir projesinin hayata geçeceğini belirterek bizleri açılışa davet etti. Özlem hanımın anlatış ve davet tarzı öyle çok etkiledi ki bizleri bütün programı iptal ettik ve açılışa geldik. Böyle kurumlara Tekirdağ’ın çok ihtiyacı var. Bir insanın 2 lisana sahip olmalı. Çocuklarınıza acımayın ve 2 lisanı öğretmek için çaba gösterin. Böyle bir kurumun açılmasından dolayı mutluyum ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Kaynak: ajanstekirdag.com
 
İletişim Telefon : 0533500540402826060693
Adres: Hürriyet mh. Gelenek sk. Koza evleri 5/1 A Süleymanpaşa/TEKİRDAÄž

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.