DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ’da Telefon Dolandırıcıları Yakalandı

ABONE OL
1 Mart 2017 15:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolandırıcılar mağdurları altın sikke vadi ile kandırıyorlar!

Telefon dolandırıcıları yine iş başında. Tekirdağ’ın Saray ilçesinde ikamet eden şebeke üyesi dolandırıcı Hayati K. isimli şahıs dolandırıcılık ağına düşürmek için Kocaeli’den emekli Nevzat D.’yi seçti. Telefonla ile Nevzat D.’yi arayarak kendisini eskiden tanıdığını kendisinden başka güvene bileceği kimsenin olmadığını kendilerinin Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde tesadüfen içinde altın sikke bulunan küp bulduklarını belirterek. Bu işe kimseye bahsetme, hem sen hem ben kazanacağız, bu işten ikimizde kazançlı çıkacağız vb. ikna edici sözler söyleyerek Nevzat D. yi kandırıp samimiyet kurdu. Kendisi bu altın sikke dolusu küpü elden çıkarmak istediğini 30 bin Türk Lirası karşılığında kendisine verebileceğini söyledi dolandırıcı ile Nevzat D. anlaştı ve Kocaeli’den Saray’a doğru yola çıkan ve dolandırıcılar ile buluşup 30 bin lira karşılığında altın sikkeleri satın alan Nevzat D. kısa sürede altınların sahte olduğunu ve kandırıldığını anlayan Nevzat D. Tekirdağ Saray’da Yeni Mahalle Polis Karakoluna giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri Nevzat D.’nin ifadesini aldı ve verilen ifade doğrultusunda yaptıkları araştırma ile geçmiş yıllarda bu tür olaylara karışan telefon dolandırıcılığından kaydı bulunan kişileri mercek altına aldı ve Hayati K.’ya ulaştı.
Saray polis ekipleri tafaından gözaltına alınan Hayati K. olayı itiraf etti ve bununla beraber olayla ilgili Naci U., Birol K., ve Oral D.’yi de gözaltına aldılar. zanlıların ifadesinde polise paraya ihtiyaçları olduğunu belirterek suçlarını itiraf ettiler. Suçlarını itiraf eden dolandırıcılar polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Birde paralar ile fotoğraf çekilmiş

Polis ekiplerinin Hayati K.’nın cep telefonunu incelemesinde Hayati K.’nın yüklü miktarda parayla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.
tekirdağ saray dolandırıcılar aldıkları paralar ile fotoğraf çekilmişler tekirdağ saray dolandırıcılar aldıkları paralar ile fotoğraf çekilmişler
Tekirdağ Saray ilçesinde Altın Sikke Telefon Dolandırıcıları Yakalandı – Tekirdağ Saray Haberleri

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.