DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TEKİRDAĞ’DA GAZETECİLER YENİ YASA HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

ABONE OL
20 Aralık 2022 15:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’da, Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği ve Tekirdağ Barosunca “Dezenformasyon yasasının hukuksal getirisi” semineri düzenlendi.

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın ve Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün’ün açılış konuşması ile başlayan organizasyonda “Dezenformasyon Yasası” olarak bilinen ve gazetecileri yakından ilgilendiren yasanın bilinmeyenleri masaya yatırıldı.

Gazetecilerin kamu görevi üstlendiğini aktaran Gürcün, yeni düzenlemeyle ilgili Tekirdağ Barosu olarak basın mensuplarına gerekli bilgilendirmeleri yaparak, destek olmak istediklerini ifade etti.

BAŞKAN YALÇIN DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Organizasyon sonunda kısa bir açıklama yapan Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın; “Meslektaşlarımız için oldukça yararlı bir seminer olduğunu düşünüyorum. Bizlere desteğini esirgemeyen Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün’e, bilgilerini bizlere aktaran Tekirdağ Barosu İnsan Hakları Komisyonu Avukatları Av. Mert Elekçi, Av. Kamil Can Yavaş, Av. Ahmet Yiğit ve Stj. Av. Dicle Demiral’e ve yer konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu’na teşekkür ederiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.