DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ’da Cumhuriyet Konserleri Coşkusu

ABONE OL
1 Kasım 2017 09:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet’in 94’uncu yıl dönümü Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde büyük bir coşku ile kutlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği kutlamalarda Tekirdağlılar, Cumhuriyet’e olan bağlılıklarını gösterdi. Akşam saatlerinde ise farklı ilçelerde konserler gerçekleşti.
TEKİRDAÄžLILAR CADDELERİ DOLDURDU
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıl dönümünde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa İlçesinde fener alayı ve kortej yürüyüşü düzenlendi. Tekira AVM önünden başlayan ve Sahil Dolgu Alanında son bulan kortej yürüyüşüne, on binlerce vatandaş katıldı. Cumhuriyet Bayramı Kortej Yürüyüşünde CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, genel sekreter yardımcıları, başkan danışmanları, daire başkanları ve çok sayıda Tekirdağlı katıldı. Vatandaşlar, ellerindeki bayrak ve dövizlerle Cumhuriyet’in 94. yıl coşkusunu sokaklara taşıdılar. Yürüyüşün ardından Sahil Dolgu Alanı’nda gerçekleştirilen ışık gösterisi gökyüzünde görsel bir şenliğe imza attı.
KONSER COŞKUSU HER YERDE
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Saray, Kapaklı, Çerkezköy, Çorlu, Süleymanpaşa ve Şarköy’de düzenlenen konserler ile devam etti. Saray’da Moğollar, Kapaklı’da Gökçe, Çerkezköy’de Emre Aydın, Süleymanpaşa’da Mor ve Ötesi, Şarköy’de ise Baha 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserlerinde sahne alan sanatçılar oldu. Vatandaşlar, seslendirilen birbirinden güzel şarkılar ile unutulmaz bir akşam yaşadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.