DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ Şarköy’de Kiraz Sempozyumu Düzenlendi

ABONE OL
10 Haziran 2017 23:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’ın Şarköy İlçesinde Kiraz Sempozyumu Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 53.’cüsü düzenlenen Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında Şarköy ilçesi Kirazlı Mahallesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Başkan Yardımcıları, Daire Başkanları ve yurt dışından gelen konukların katılımlarıyla “Kiraz Sempozyumu” düzenlendi.
Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka’nın açılış konuşmasıyla başlayan sempozyum, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan’ın kiraz üretimi hakkında katılımcıları bilgilendirmesi ile devam etti.
Hacı Aslan’ın ardından konuşma yapan Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü araştırma görevlisi Dr. Burçin Başaran, Türkiye’deki kiraz üretimi, bahçe varlığı ve konu hakkındaki araştırmaları ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Dr. Başaran, konuşmasını kiraz üreticilerinin karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileriyle tamamladı.
Sempozyum sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Dr. Burçin Başaran’a teşekkürlerini ileterek çiçek ve plaket takdim ettiler.
Dr. Burçin Başaran Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü araştırma görevlisi Dr. Burçin Başaran

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.