DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ Reklam & Tabela Açıldı

Trakya bölgesinde ve Tekirdağ'da reklam konusunda firmaların çözüm ortağı 15 yıllık sektör tecrübesi ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

ABONE OL
19 Temmuz 2022 13:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya bölgesinde ve Tekirdağ’da reklam konusunda firmaların çözüm ortağı 15 yıllık sektör tecrübesi ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da hizmete giren Tekirdağ Reklam & Tabela firması sektörün en nitelikli işleriyle firmaların çözüm ortağı oluyor. Her şey reklam ile başlar mottosu ile yola çıkan firma yetkilisi Doğukan Dursun; Reklam, hedef kitleye ulaşmanın en doğru yollunun firmalarından geçtiğini dile getiren Dursun teknolojinin gelişmesi ile bir çok firmanın sosyal medyadan reklam yapmasının doğru olmadığını dilere getirirken firmaların unuttukları şudur ;  sadece sosyal medya yetmez firmalar dış reklam ile büyür teknoloji ile beslenir şeklinde kendini ifade etti..

Doğru Reklam ile Hedef Kitlenize Ulaşın

Tekirdağ Reklam & Tabela aradığınız donanımlı, dinamik , genç kadrosu ile sizleri bekliyor! Modern ve şık tasarımlarıyla tabelalarınızda en iyi biçimde hedef kitlenize ulaşmanın bir yoludur. 

Susattıran reklam su sattırır

Her sektörün farklı bir dinamiği vardır bu dinamiğe uygun bir şekilde hazırlanmış reklam çalışmaları ve tabelalar kitlenize nokta atışı yaparak firma bilinirliği ve ürününüzü en iyi şekilde pazarlamanıza neden olur. 

Tekirdağ Reklam & Tabela özellikle Işıklı-Işıksız Tabela, Yol Levhaları, Kurumsal Araç giydirmeleri, totem tabela, Neon Tabeşa, Billboard Baskı, CLP Baskı , Raket Baskı, Megaboard Baskı, Megalight Baskı, Dijital baskı çeşitleri dahil olduğu profesyonel bir ürün ve hizmet portföyüyle ulusal ve yerel markaların çözüm ortağı olmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.