DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TEKİRDAĞ – MURATLI YOLU İHALEYE ÇIKIYOR

ABONE OL
3 Aralık 2022 13:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özellikle yağışlı havalarda sık sık kazaların olduğu ve adı artık ölüm yoluna çıkan Tekirdağ – Muratlı karayolunun ihaleye çıkıp yapılacağı açıklandı.

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel yaptığı yazılı açıklamada Tekirdağ- Muratlı Karıştıran Yolunun en geç şubat ayında ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi.

ŞUBAT AYINDA İHALESİ YAPILACAK

Milletvekili Yel yaptığı açıklamada; “Ulaştırma ve Altyapı bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu ve Karayolları Genel Müdürümüz Sn. Abdülkadir Uraloğlu ile yaptığımız yoğun görüşmeler neticesinde Tekirdağ- Muratlı Karıştıran yolunun şubat ayında ihaleye çıkılması için hazırlıklara başlanması yönünde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğüne gerekli talimat verilmiştir. Karayolları 1. Bölge Müdürlüğümüz gerekli ihale hazırlıklarını yaparak İnşallah şubat ayında ihalesi yapılacaktır.” dedi.

“HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM”

Yapılacak çalışmanın hayırlı olmasını dileyerek sözlerini noktalayan Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel; “Tekirdağ- Muratlı Karıştıran Yolu ile ilgili öncelikle Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanımız Sn. Prof. Dr. Mustafa Şentop, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu ve Karayolları Genel Müdürümüz Sn. Abdülkadir Uraloğlu’na teşekkür ediyor, ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.