DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağ Limanı İhalesini Alan Firma: Ceynak Lojistik Oldu

ABONE OL
9 Ocak 2018 00:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Limanı Ceynak Lojistiğin Oldu

Türkiye Denizcilik İşletmesi AŞ’ye ait Tekirdağ Limanı’nın özelleştirilmesi ihalesini 347 milyon 100 bin lira teklif veren Ceynak Lojistik Ticaret AŞ kazandı.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, teklif sahipleri Ceynak Lojistik Ticaret A.Ş. ile Sınırlı Sorumlu 1 No’lu Tekirdağ Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin temsilcileri katıldı.
İhalede, kapalı zarfta elemesiz tekliflerin alınmasının ardından açık artırma aşamasına geçildi.
İhalenin başlangıç tutarı 347 milyon lira, artırım aralığı ise 100 bin lira olarak belirlenirken, Sınırlı Sorumlu 1 No’lu Tekirdağ Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ilk turda ihaleden çekildi.
Böylece ihaleyi 347 milyon 100 bin lira teklif sunan Ceynak Lojistik Ticaret AŞ kazandı.
Ali Rıza Eti’nin sosyal medya hesabından; ”Tekirdağ TDİ liman ihalesi 347 milyon 100 bin TL teklif veren CEYNAK firmasında kalmıştır. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun inşallah” paylaşımı yer aldı ve 2010 yılında da Samsun limanının işletme hakkını 36 yıllığına alan şirket, böylece ikinci limanını bünyesine dahil etmiş oldu.
Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Cey Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, “Samsun limanını nasıl Karadeniz’in en önemli lojistik üssü haline getirdiysek, Tekirdağ limanını da teknoloji ile donatacağız ve en kısa sürede İstanbul dahil Trakya Bölgesi’nin genel kargo, konteyner ve Ro-Ro taşımacılığına dair tüm ihtiyacını karşılar hale getireceğiz” dedi.
Hedeflerinin yurt dışına açılmak olduğunu da ifade eden, “Önümüzdeki günlerde Avrupa’da bir liman işletmeciliğini satın aldığımızı duyarsanız şaşırmayın” şeklinde konuştu.

Caynak Lojistik A.Ş. Hakkında

Cey Grubu’nun lokomotifi olan ve 1969 yılında temelleri atılan Ceynak Lojistik, lojistik alanındaki yatırımlarında sürekliliği sağlayarak, €˜ULUSLARARASI LOJİSTİK HİZMETLER TEDARİKÇİSİ’ performansına ulaşmış köklü bir kuruluştur.
Hizmetlerinin tamamını ”müşteri memnuniyeti”ni ilke edinerek yapılandırmış olan ve her türlü ürünün ithalat ve ihracat sürecinin, ancak eksiksiz bir lojistik hizmetle başarıya ulaştığına inanan Ceynak Lojistik, sağladığı başarılı hizmetlerle büyüyerek, yatırımlarını ülke genelinde istikrarlı bir biçimde yaygınlaştırmış ve ülkemize dünya standartlarında tesisler kazandırmıştır.
Dünya coğrafyasını ve Türkiye jeo-politiğini yakından tanıyan yapısıyla, hizmet kalitesini ve ticari dinamiklerini, tüm faaliyet alanlarına entegre ederek; dış ticaretin yoğunlaştığı Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinin en önemli ticaret merkezlerinde faaliyet göstermektedir.
Lojistik faaliyetlerin tamamında hizmet veren Ceynak Lojistik, Karadeniz’in en büyük limanı olan TCDD Samsun Limanı‘nı da bünyesine katarak, limancılık faaliyetlerinde de etkin olmayı hedeflemiştir.
Ceynak Lojistik, geçmişten günümüze getirdiği tüm değerleri €˜daima daha mükemmeli’ arama felsefesi ile geleceğe taşıyacaktır.
(Ceynak Lojistik hakkında yazısı http://www.ceynak.com.tr/tr/kurumsal/hakkimizda sayfasından alınmıştır.)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.