DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Survivor’da ilk elenen yarışmacı Çorlulu Fulya Şahin oldu

ABONE OL
25 Ocak 2017 00:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlulu Survivor Yarışmacısı Fulya Şahin Survivor’da İlk Elenen İsim Oldu

Gönüllüler takımında yer alan isimlerden olan Çorlulu Survivor yarışmacısı Fulya Şahin İlk bölümde hırslı isimlerden biri olduğunun sinyallerini veren Çorlulu Fulya Şahin, yarışmanın tanıtım fragmanında ‘Ben Fulya, adımı kazımaya geldim’ sözleriyle dikkat çekmiş, mücadeleci ruhunu yansıtmıştı. Peki, hentbol kaleciliği ve atletizm gibi alanlarda spor geçmişi bulunan Fulya Şahin TV8‘de yayınlanan Survivor’a gitmeden önce Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etmiş ve Çorlulu ve Trakyalı hemşerilerinin desteğini istemişti.

Fulya Şahin Kimdir?

Survivor 2017 Fulya Şahin Fotorafları

Fulya Şahin


1991 yılında İstanbul’da doğan Fulya Şahin, son olarak Trakya Üniversitesi’nde mezun oldu.

Malesef İlk Elenen Yarışmacı Oldu

Oynanan iki dokunulmazlık oyununda da ünlüler takımına yenilen gönüllüler takımı, konseylerde Erdi, Fulya, Berna ve Eser’i eleme adayı olarak çıkardı. 4 adaydan en az oyu alan Fulya Survivor’a veda etti. Özellikle’de gönüllülerden takım arkadaşı olan Volkan Çetinkaya’ya kızgın olan Fulya hakkının yendiğini söyleyerek kızgınlığını dile getirerek bir kaç takım arkadaşı ile vedalaşarak Survivor’a veda etti. Keşke ilk haftadan elenmesi kötü oldu, hırslı bir hemşerimizdi Fulyanın hakkının yendiğini düşünüyorum kendisine hayatta başarılar diliyoruz. – Çorlu haberleri, Gündem haberleri
 
 

Fulya Şahin, Volkan Çetinkaya ya hakkımı helal etmiyorum

Volkan Çetin Kaya & Fulya Şahin Survivor Konsey


Tv8 Survivor 2017'nin Çorlulu Yarışmacısı Fulya Şahin

Survivor 2017’nin Çorlulu Yarışmacısı Fulya Şahin

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.