DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Süleymanpaşa’da Yol Çalışması; Bu Yollara Dikkat!

ABONE OL
19 Ekim 2017 21:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ haber: Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Süleymanpaşa ilçesinde Barbaros Caddesi ve Tekirdağ Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanda devam eden yol yapım çalışmaları ile ilgili bir açıklama yayınlayarak sürücülere yönelik uyarılarda bulundu.

Tekirdağ Devlet Hastanesi Hastane Bayırı 2 Gün Yol Çalışması

Tekirdağ Devlet Hastanesi Hastane Bayırı 2 Gün Yol Çalışması


Tekirdağ Süleymanpaşa Barbaros Caddesi 2 Gün Yol Çalışması

Tekirdağ Süleymanpaşa Barbaros Caddesi 2 Gün Yol Çalışması


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada;

“Süleymanpaşa İlçesi, Ortacami Mahallesi, Hastane Bayırı Sokak’ta Tekirdağ Devlet Hastanesi önünde 21-22 Ekim 2017 tarihleri arasında 2 gün boyunca yol çalışması yapılacaktır. Yapılacak olan yol çalışması nedeniyle, trafik aksaklığı ve vatandaş mağduriyeti yaşanmaması için, vatandaşlarımızın mevcut bölgede trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir. Devlet Hastanesi’nin acil giriş kısmı açık olup Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, hastane yönetimi ile koordineli bir şekilde trafik akışının sağlanması için gerekli çalışmaları yapacaklardır.
Süleymanpaşa İlçesi, Barbaros Caddesinde başlayan ve halihazırda devam eden yol çalışmaları tüm cadde boyunca devam edecektir. Kısım kısım yapılacak olan çalışmanın durumuna göre trafik akışının sağlanması ve vatandaş mağduriyeti yaşanmaması için gerekli tedbirler, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından alınmaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için çalışmalar tamamlanıncaya kadar mevcut bölgede trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.”

Denildi. Vatandaşlarımıza duyurulur.

 


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Hastane Bayırı Tekirdağ Devlet Hastanesi önünde yol çalışması, Tekirdağ sahil Barbaros Caddesinde üzerinde 21-22 Ekim 2017 tarihleri arasında 2 gün boyunca yol çalışması yapılacağı duyurularak ve vatandaşlar uyarıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.