DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDE ŞOK İDDİALAR€¦

ABONE OL
20 Ocak 2017 10:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önce Süleymanpaşa Belediyesi’nde çalışan B. A. ve Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın eski personeli Ö. K ile birlikte her ikisinin de belediyede ki işlerinden ayrıldığı ve B. A. adına kurulan yeni bir şirket aracılığıyla belediyeden bir çok işin kendilerine pas edileceği dedikoduları kulislerde konuşuluyor.
BELDİYEDEN AYRILIP ŞİRKET ŞİRKET KURDU
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın eski personeli Ö. K’nin yakın arkadaşı B. A adına kurulan bir şirket aracılığıyla Süleymanpaşa Belediyesi’nin’ sosyal medya €˜işlerini yürütecekleri ve kendilerine bazı doğrudan temin işlerinin verilerek kayrılacağı yönündeki dedikoduları güdeme bomba gibi düştü.
B. A. ’nın da konuyla ilgili olarak bir belediye personelinin gönderilmesi beklenirken SOBA’’ isimli (sosyal belediyeler ağı) adında bir sosyal medya seminerine katılması ise dedikoduları daha da arttırdı.
BELEDİYE İMKANLARI KULLANILDI MI ?
Ardı arkası kesilmeyen iddiaların ardından yakın zamanda Sosyal Medya çalıştayında olduğu tespit edilen B. A.’nın da çalıştaya belediye imkanlarıyla gittiği de dilden dile dolaşıyor.
BU NE ACELE ?
Şirketin faaliyet alanlarının belediyenin sosyal medya, reklam ve organizasyonlar işlerini alabilecek şekilde olduğu öğrenilirken, şirketin kuruluşunun hemen istifanın ardından gerçekleşmesi de bu konuda ki soru işaretlerinin artması gündem oluşturdu.
BELEDİYENİN İŞLERİ PAS MI EDİLECEK ?
Süleymanpaşa Belediyesi’nin kendi bünyesinde sosyal medya işlerini oldukça başarılı şekilde yürütecek Basın-Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü olmasına karşın, sosyal medya işlerinin bu kişilere verileceği iddiaları,vatandaşlar arasında da akla farklı soruları gündeme taşıdı. – Süleymanpaşa haber
Alıntı : Habertrak

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.