DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Süleymanpaşa Belediyesi mobil uygulaması ile de vatandaşın yanında !

ABONE OL
22 Haziran 2019 20:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, hazırladığı mobil uygulamayı App Store ve Play Store üzerinden ücretsiz olarak vatandaşların beğenisine sundu.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan mobil uygulama ile vatandaşlarla güçlü bir iletişim hedeflenirken uygulama kapsamında e belediye hizmetlerinden duyurulara, güncel haberlerden ihale bilgilerine birçok hizmete vatandaşların telefonlarından ulaşması sağlandı.

EN BÜYÜK YENİLİK ÇEK GÖNDER

Meclis kararları, idari yapı bilgileri, etik kurulu ve belediye hakkında bilgiler, ihaleler ve canlı yayınlar, 5 günlük anlık hava durumu, sosyal medya takibi, haberler ve duyurular gibi hizmetlerin sıralandığı uygulamada en büyük yenilik ise ÇEK GÖNDER olarak dikkat çekti.

SORUNLARIN DAHA ÇABUK ÇÖZÜLMESİNİN ÖNÜ AÇILDI

Süleymanpaşa’da yaşayan vatandaşların yaşadığı sorunları görsel olarak daha etkili bir şekilde ulaştırması için hazırlanan buton ile yazılı anlatımın yanı sıra görsel anlatım ile de sorunların daha çabuk teşhis edilip çözümlenmesinin önü açıldı.

UYGULAMA VATANDAŞLARIN TALEPLERİNE GÖRE ŞEKİLLENECEK

Ayrıca borç bilgileri, arsa rayiç değerleri, sicil sorgulama işlemleri gibi e belediye uygulamalarına da kolayca ulaşılan mobil uygulamada, eksikliklerin giderilmesi ya da tavsiyeler açısından da bir buton hazırlanarak uygulamanın vatandaşların isteğine göre şekilleneceğinin sinyali verildi.

UYGULAMAYI 1 HAFTADA 1000 KİŞİ İNDİRDİ

Öte yandan vatandaşların beğenisini kazanan Süleymanpaşa Belediyesi mobil uygulaması henüz sadece 1 haftalık olmasına rağmen yaklaşık 1000 kez indirilerek Süleymanpaşalılar tarafından aktif olarak kullanılmaya başlandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.