DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

SKANDAL İDDİA! Yeni Kimlik Başkasına Teslim Edildi!

ABONE OL
20 Eylül 2017 10:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Haber editörlerimize sosyal medya üzerinden ulaşan Tekirdağ Süleymanpaşa’lı Emre Can Dalyan, Süleymanpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne yapmış olduğu müracaat sonrası yeni kimliğinin başka bir adreste bulunan bir başkasına teslim edildiğini iddia etti.
OLAY NASIL GELİŞTİ?
5 Eylül 2017’de başvuru için Süleymanpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne gittiğini belirten Tekirdağ Süleymanpaşa’lı Emre Can Dalyan adlı vatandaş başvurusunu tamamladıktan sonra yeni kimlik belgesini teslim almak için beklemeye başladığını belirtti. Ancak dün mesai saatlerinden sonra cep telefonuna 70***** barkod numaralı kimliğinin C**** Ö* adlı kişiye teslim edildiğine dair bir SMS aldı. Aldığı SMS ile bir anda şaşkınlığa uğradığını belirten mağdur hemen PTT takip kodu ile teslimat adresini kontrol ettiğini belirtti. Ancak teslimat adresinin kendi ikamet ettiği Hürriyet Mahallesi İşlem Sokak yerine Hürriyet Mahallesi Fikret Hakan Sokak olduğunu ve yeni başvurduğu kimliğinin “C**** Ö*” adlı kişiye teslim edildiğini gördü. Olayın şokuyla beraber teslim edildiği adrese gittiğini belirten mağdur, kapı kapı gezerek kimliğinin teslim edildiği “C**** Ö*” adlı vatandaşı aramasına rağmen teslim edildiği iddia edilen binada bulunan sakinlerin öyle birinin binada oturmadığını belirtmesi üzerine bir şok daha yaşadı. Zaman kaybetmeden olayın akabinde PTT mesai saatleri dışında olduğundan Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasına şikayetçi olmaya gittiğinde “kapıdaki polis memurları beni içeri almamak ile birlikte böyle hataların olabileceğini boşuna suç duyurusunda bulunmamam gerektiğini söylediler. Suç duyurusu için ısrar ettiğimde sert ve hakaret vari bir dil ile emniyet müdürlüğünden uzaklaşmama sebep oldular. ” dedi.
DALYAN : “MAÄžDURİYETİM GİDERİLSİN”
Yeni kimliğinin başkasına teslim edilmesi ile mağduriyet yaşadığını belirten Emre Can Dalyan adlı vatandaş öğrenci olduğunu kendine teslim edilmeyen kimliğin iptali için 90 TL istendiğini belirterek olayın mağduriyeti giderilene kadar takipçisi olacağını belirterek gereğinin yapılmasını istedi.
 
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.