DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Şizofren Hastası 1 Kişiyi Öldürdü

ABONE OL
11 Haziran 2019 08:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, psikolojik şizofreni rahatsızlığı bulunan şahıs, eline aldığı bıçakla 1’i polis 3 kişiyi yaradıktan sonra, kaçarken zorla girdiği dairedeki adamı bıçaklayıp öldürdü. Şüpheli polis tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

İddiya göre, Süleymanpaşa ilçesi Tintinpınar caddesi üzerinde ikamet eden ve psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen İbrahim Yakut (55), bilinmeyen bir nedenle eline aldığı bıçakla önce oturduğu mahalledeki bir kahvehaneye girerek burada çalışan bir kişiyi yaraldı. Daha sonra içeride bulunan bir avukata saldıran Yakut, etraftakilerin haber vermesi ile olay yerine gelen polis ekiplerine direnerek saldırdı. bu sırada bir polis memurunu kolundan yaraladı.

KAPIYI AÇAR AÇMAZ BIÇAKLADI
Olay yerinden koşarak uzaklaşmaya çalışan şüpheli polisten saklanmak için civarda bulunan bir apartmana girdi. 4 katlı apartmanın en üst katına çıkan İbrahim Yakut, dairenin kapısına vurmaya başladı. Dairede oturan İsmail Şentür kapıyı açtı. Zorla içeri giren şüpheli ev sakini Şentürk’e bıçakla saldırdı. Boğazından ve çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Şentürk olay yerinde hayatını kaybetti. İbrahim Yakut olay yerine takviye gelen polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden İsmail Şentürk’ün cansız bedeni gerekli işlemlerin ardından Tekirdağ devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Polis görgü tanıklarının ifadesine de başvurarak soruşturma başlattı.

Kaynak : ajanstekirdag.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.