DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Şener Zeynel SAYGIN’dan Özcan’a Cevap

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel SAYGIN, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'a cevap verdi.

ABONE OL
27 Nisan 2022 23:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel SAYGIN, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’a cevap verdi.

Hayrabolu ilçemizde yıllardır süregelen sorunlar ile ilgili basın açıklamasında bulunan Milletvekilimiz Sayın Candan Yüceer ve İlçe Başkanımız Sayın Fatih Ertem’in tespite dayalı haklı eleştirilerine karşılık, AKP İl Başkanı Sayın Mestan Özcan tarafından sorunların üzerini örtmeye yönelik gayri ciddi açıklamalarda bulunulması, tarafımızdan üzüntü ile karşılanmıştır.

Hayrabolu ilçemiz Tekirdağ ilimizin en fazla göç veren ilçesidir. Bu göçü tersine çevirmek için yapılması gereken önemli işlerden biri de, 2018 yılında yapımına başlanan ve yılan hikâyesine dönen onlarca ölümlü kazaya neden olan Hayrabolu-Süleymanpaşa yolunun bir an önce bitirilmesi hususudur. Birçok hemşerimiz sabah akşam bu yolu kullanmaktadır. 2018 yılından bugüne kadar 45 km’lik yolun 20 km.si bitirilmiş durumdadır.

Bizim yol ihalesini alıp çalışan müteahhide ve şantiyedeki emekçi kardeşlerimize bir sözümüz yoktur. İktidardaki partinin konu ile ilgili yetkililerinin daha duyarlı olmalarını ve daha fazla ödenek aktararak ölüm yolu olarak adlandırılan bu yolu bir an önce bitirmelerini istiyoruz. Plansızlık nedeni ve kurumların arasındaki koordinenin yapılmaması sonucu devlet zarara uğratılıyor. Enerji nakil hattı planlanırken karayollarına sorulsaydı bugün yaşanan durağanlık olmayacaktı.

Yine coşkulu şekilde müjdelenen ve taşımalı sistem ile şehrin bir kısmına verilebilen doğalgazın, boru hattı ile getirilmesi en iyi çözümdür. Biz en iyi ve en ekonomik çözümü istiyoruz.

Yüksek doluluk oranına ulaşan Organize Sanayi Bölgesinin genişletilmesi ile ilgili uygun görüşümüz Büyükşehir Belediye Meclisimizden geçmiştir. Biran önce sanayi tesislerinin faaliyete geçirilmesi ve istihdama yönelik adımlar atılması, bunun sonucu göç veren değil göç alan bir ilçe olması en büyük arzumuzdur.

Son derece verimli toprakları olan Hayrabolu da, tarım ve hayvancılık girdi maliyetlerinin aşırı artması ve bu konuda iktidarın çaresiz kalması nedeni ile de insanlarımız çaresizlik içindedirler.

Bu konuları dile getirmek, duyarsız bir iktidarı harekete geçirmek konusunda ikazlar da bulunmak elbette bizlerin görevidir.

Alınganlık yerine çabalarımıza destek sağlamak yönünde gayretlerinizi arttırmanızı diliyoruz.

Şener Zeynel SAYGIN

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.