DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BİTMEYEN PROJENİN Mİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ?

ABONE OL
14 Nisan 2017 10:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi projelendirilerek tamamlandığı Süleymanpaşa ilçesinde tamamlanan Sahil Düzenleme ve Peyzaj Projesinin açılışı törenle yapılmış ve sonrasında “Bulutsuzluk Özlemi” grubunun konseri gerçekleştirilmişti.
BİTMEYEN PROJENİN Mİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ?
Ancak sosyal medya hesaplarımız üzerinden Süleymanpaşa Haber’e ulaşan bir vatandaş Süleymanpaşa sahilden çekerek göndermiş olduğu fotoğrafta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir tabelada “BU ALANDAKİ ÇALIŞMA EDİRNE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA KURULUNCA VERİLECEK İZİN ONAYINDAN SONRA TAMAMLANACAKTIR.” yazdığı aşağıdaki resimde de açıkça görülmektedir.

EÄžER İZİN ONAYI VERİLMEZ İSE?
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu Süleymanpaşa Sahil düzenlemesinden sonra proje ile vatandaşlarımıza sorduğumuz sorulardan bir çoğunun yanıtı “Eğer Edirne Tabiat Varlıkları izin onayı vermez ise proje yarım mı kalacak? Madem proje bitmedi onay bekleniyor neden tamamlanmış gibi lanse ediliyor?” şeklinde oldu. Ayrıca bazı vatandaşların “Kadir Albayrak’ın birçok projesinin başarılı olmasına rağmen Prestij Caddesine 3. kez asfalt atılmasının diğer vatandaşlarda projenin başarısız olduğunu sanmalarına sebep oluyor. Eşkinat’ın muhteşem heykellerinin sadece Eşkinat’a ait burjuva kesimine yarıyor.” şeklinde dile getirdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.