DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kapaklı’da Hırsızlık Şüphelisi Polisten Kaçarken Öldü

ABONE OL
11 Ocak 2017 23:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hırsızlık Şüphelisi Polisten Kaçarken Öldü

Tekirdağ ilinin Kapaklı İlçesinde hırsızlık şüphelisi olan 3 kişiden 21 yaşındaki Gökhan Alnıak, bulunduğu binanın 6’ıncı katından sarkıttığı çarşafla polisten kaçmak isterken, beton zemine düşerek öldü.
Kapaklı İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bazı hırsızlık olaylarının failleri olarak aranan Gökhan Alnıak, Servet S. ve İbrahim D.’yi aramaya düştü. 10.01.2017 gecesi kapaklı ilçesi emniyet müdürlüğü ekiplerine gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüphelileri kardaki ayak izlerinden takip ederek, kaldıkları apartmana kadar takip etti.
Polis ekipleri, apartmanın merdivenlerindeki ayak izlerini de takip ederekten, şüphelilerin kaldıkları dairenin kapısına dayandı. Yaklaşık 20 dakika sonra evde bulunan Servet S. ile İbrahim D., kapıyı açarken, polislerin geldiğini duyan Gökhan Alnıak ise çarşafları birbirine bağlayarak altıncı kattan aşağı inmek istedi. Paniğe kapılan Alnıak, altıncı kattan beton zemine düşerek hayatını kaybetti. Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Gökhan Alnıak‘ın üzerinden kimlik çıkmayınca, kimliği parmak izlerinden belirlendi. Alnıak’ın daha önce de bir çok suçtan kaydı bulunduğu ve polis tarafından da arandığı tespit edildi.
Evde yapılan aramada çok sayıda çalıntı sigara, elbise, yaşam malzemesi ve para ele geçirildi. Gözaltına alınan Servet S. ile İbrahim D. emniyetteki soruşturmalarının ardından Çerkezköy adliyesine sevk edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.