DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

150 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

ABONE OL
19 Ocak 2023 14:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha ferah ve daha yeşil bir Kapaklı için çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Özen Mensucat iş birliğiyle Fatih Mahallesi’nde 4 bin 580 metrekare alanda ıhlamur, ceviz, çınar ve erguvan ağaç türlerine ait 150 fidan toprakla buluşturuldu.

Fidan dikimi programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Toprak, Özen Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Temiroğlu, Özen Mensucat Satın Alma ve İdari İşler Müdürü Ercan Tanışık,  Park ve Bahçeler Müdürü Döndü Elbasan, muhtarlar ve personel katıldı.

150 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından belirlenen ve hazırlığı yapılan Fatih Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi ile Hürriyet Bulvarı arasında alan 4 bin 580 metrekare alanda 30 ıhlamur ağacı, 35 ceviz ağacı, 35 çınar ağacı ve 50 erguvan ağacı olmak üzere 150 fidan katılımcılar tarafından toprakla buluşturuldu.

“İLÇEMİZE YENİ YAŞAM ALANLARI KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, alanın ilerleyen zamanda yürüyüş yolları, oturma alanları, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarıyla yaşam alanına dönüştürüleceğini ifade etti. Başkan Çetin, “Özen Mensucat yetkililerine ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum. Daha ferah ve daha yeşil bir Kapaklı için çalışmalarımızı sürdürmeye, ilçemize yeni yaşam alanları kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Özen Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Temiroğlu ise “Özen Mensucat olarak, kurumsal sürdürülebilirlik ilkelerimiz doğrultusunda çevre kirliliğini önlemek ve karbon ayak izini azaltmak için Kapaklı Belediyesi iş birliği ile Karaağaç bölgesinde 4 bin 580 metrekare alanda ağaçlandırma çalışması yaptık. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için Özen Mensucat olarak sürdürülebilirlikle ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Fidan dikiminin ardından katılımcılar, Kapaklı Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılan Tatlı Çeşme Yaşam Alanında yürüyüş yaptı ve Onur Karahanlar Parkı’nı gezdi.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.