DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AK PARTİ TEKİRDAÄž’DA YENİLENİYOR

ABONE OL
5 Eylül 2017 13:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak parti Tekirdağ İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel bir basın açıklaması yaptı. Cüneyt Yüksel açıklamasında kongre tarihlerini açıklarken şunları söyledi;
”Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştireceğimiz AK Parti İlçe kongrelerimizin tarihleri belli olmuştur. Marmara Ereğlisi’nde  9 Eylül 2017 cumartesi, Malkara 10 Eylül 2017 Pazar,  Şarköy 16 Eylül 2017 cumartesi, Çorlu 17 Eylül 2017  Pazar, Kapaklı 17 Eylül 2017 Pazar, Hayrabolu 23 Eylül 2017 cumartesi, Çerkezköy 24 Eylül 2017 Pazar, Saray 24 Eylül 2017 Pazar, Muratlı 30 Eylül 2017 cumartesi, Süleymanpaşa 15 Ekim 2017 Pazar, Ergene 15 Ekim 2017 Pazar günü gerçekleşecektir.
ÇALIŞMA EKİPLERİ OLUŞTURULDU
Cüneyt Yüksel açıklamasına şöyle devam etti. ”Genel Merkezimizin belirlediği kongre tarihileri ile birlikte, öncelikle görevlerini başka bir arkadaşına devretmek isteyen ve görev süresi boyunca onurla taşıdığı AK Parti bayrağını, görevi devraldığı yerden daha ileri götürmek için var gücü ile çalışan ilçe başkanlarımıza, canı gönülden teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte, bayrağı devrettikleri arkadaşlarının yürüdükleri yolda tecrübeleri ile ışık olacaklardır.
İl Başkanlığımız nezdinde görev değişimi olacak olan ilçelerimizde, yeni görev alacak ilçe başkanlarını, aynı zamanda diğer ilçelerimizdeki yönetimlerde görev almak isteyen arkadaşlarımızı belirlemek üzere İl Koordinatörümüz Mehmet Ali OKUR önderliğinde bir çalışma ekibi oluşturulmuştur. Bu ekip öncelikli olarak, Şarköy, Muratlı, Hayrabolu, Saray ve Ergene’de saha çalışmalarını yürütmektedir. Bu çalışmalarda, Teşkilatlarımız (Eski İlçe Başkanlarımız, Eski Belediye Başkanlarımız, Kurucularımız, Ana Kademelerimizdeki Başkan ve Yöneticilerimiz, Mahalle Başkanlarımız vs.) STK Başkanlarımız, Kanaat önderlerimiz, Derneklerimiz, Esnaflarımız kısacası birçok hemşehrimiz ve teşkilat mensuplarımız ile istişareler ve temayüller yapmaktadır. Bunun dışında, ziyaretler esnasında ilçe teşkilatlarında görev almak isteyen hemşehrilerimize ilçe başkanlıklarımıza müracaat etmeleri, ilçe başkanı olarak görev almak isteyenleri de il başkanlığımıza müracaat etmeleri doğrultusunda yönlendirilmelerde bulunulmaktadır.
Sonuç olarak yapılan istişareler neticesinde hazırlanacak raporlar ile birlikte, Milletvekillerimizin, İl Başkanlığımızın görüşleri alınarak, Genel Merkezimiz bir kanaat oluşturacak ve bu doğrultuda teşkilatlarımız şekillenecektir.
AK Parti İl Başkanlığı ve Yönetimi olarak 1 yılımızı başarı ile tamamlamanın heyecanını yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe kongrelerinin ardından İl kongremizi yapacağız. İl ve ilçelerimizdeki yeni ekip arkadaşlarımızın yanı sıra, daha önce görev yapmış tecrübeli yöneticilerimizden alacağımız güç ile teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışan milletvekillerimizle milletimize hizmet yolunda daha dinamik ve daha güçlü olacağımıza eminiz.
İnanıyorum ki AK Parti Tekirdağ Teşkilatları birlik ve beraberlik içerisinde, 2019 Yerel ve Genel seçimlerinde büyük başarılara imza atacaktır. Şimdiden yapılacak olan kongrelerimizin ilçelerimize, ilimize, ülkemize ve de teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini temenni eder, saygılarımı sunarım.” dedi.
AK PARTİ DE KONGREDE ADAY OLMAYACAKLAR
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan€˜ın çağrısı doğrultusunda bazı başkanlar aday olmayacaklarını açıkladılar.
Hayrabolu ilçe başkanı Ethem Çetin OSB müdürü olarak atanınca ilçe başkanlığından ayrılmıştı. Yerine Egemen Türkay Güven atanmıştı. Ayrıca Saray ilçe başkanı Özkan Yaman kongrede aday olmayacağını açıkladı. Muratlı ilçe başkanı Metin Arıcı da ayrıldı yerine Metin Akgün atandı. Son olarakta Ergene ilçe başkanı Mustafa Çalım da kongrede aday olmayacağını duyurmuştu. AK Parti’de kongre tarihine kadar diğer ilçelerde de İlçe Başkanlarının değişmesi bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.