DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Mustafa Yel’den Torpil İddiaları

ABONE OL
28 Şubat 2017 23:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Yel, Paylaşımını Apar Topar Kaldırdı

Tekirdağ AKP Milletvekili Mustafa Yel’den İlginç bir paylaşım geldi,  kısa bir süre sonra apar topar paylaşım kaldırdı.
TRT’nin büyük tepkilere neden olan mülakat ve işe  alım sonuçlarının ardından Tekirdağ AKP Milletvekilli Mustafa Yel’den ilginç bir paylaşım geldi. TRT sınavını kazanan hemşehrilerinin teşekkür ziyaretine geldiğini paylaştığı sosyal medya platformunda duyurduğu bir mesaj yayınladı, gelen tepkilerin ardından paylaşımını apar topar kaldırdı.
Sınavda Yüksek Puan Alan Adaylar Atanamamıştı
TRT’nin sınav sonuçlarını uzun bir süre sonra 21 Şubat’da açıklamış ve büyük tepkilere neden olmuştu. TRT’nin Sınavından yüksek puan alan adaylar atanmazken, listeye düşük puanla giren birçok isim mülakat sonrasında atandı. Yaşanan skandala ilişkin TRT’den sorumlu olan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a iki ayrı soru önergesi verilirken, adaylar geçtiğimiz hafta TRT önünde eylem yapmıştı.
Mustafa Yel’den Torpil İddiaları
Tekirdağ AKP Milletvekili Mustafa Yel’in sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda bazı vatandaşlarca ” TRT’nin mülakatlarında Tekirdağ’lı hemşehrilerine torpil yaptı iddialarını gündeme getirdi. ” TRT’de işe giren Tekirdağ’lı adayın kendisine teşekkür ziyaretinde bulunduğunu söylerken, gelen tepkilerin ardından paylaşımı sosyal medya platformundan kaldırdı.
İşte o paylaşım 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.