DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MHP Tekirdağ; Koray Önsel Güven Tazeledi

ABONE OL
27 Eylül 2017 09:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi 12’inci olağan Tekirdağ il kongresi ile seçim heyecanı yaşandı. Kongreden Koray Önsel zaferle çıkarak, yeniden MHP Tekirdağ İl Başkanı oldu.
İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen MHP  12. olağan Tekirdağ İl Kongresi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 12. Olağan il kongre sonucunda, beyaz listeyle mevcut il başkanı Koray Önsel 238 oy alırken, sarı listeden aday olan Saral Sarıalioğlu 187 oy aldı.
”İKTİDARA GELEBİLMEK İÇİN MÜCADELE EDECEÄžİZ”
Oyların açıklanmasının ardından açıklama yapan Koray Önsel, €˜Bugün Tekirdağ Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak 12. Olağan kongremizi yaptık. Allah’a şükürler olsun partimizin kurumsal kimliğine yakışabilecek bir şekilde bütün dava arkadaşlarımız ile güzel bir katılım oranı ile güzel bir kongre gerçekleştirdik. 2 aday olarak çıktık. Tekirdağ heyetinin karşısına ben bugün buradan tekrardan konuşmamda da söylemiştim. Adayımız Saral Sarıalioğlu’na ve yönetim kurulu üyelerime teşekkürlerimi sunuyorum. Cenabı Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah bundan sonra Milliyetçi Hareket Partisinin Tekirdağ’da iktidara gelebilmesi için elimizden gelen mücadeleyi sürdüreceğiz. Oy oranları 238 €˜e 187 oy oldu’ diye konuştu.
”BİRLİK VE BERABERLİÄžE İHTİYACIMIZ VAR”
Ayrıca kongreye katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, açıklama yaptı. Mehmet Günal açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ”Böylesine kritik bir dönemden geçiyoruz. Mecliste bir tezkere görüşüp geldik. Ülkemiz çok önemli süreçlerden geçiyor. Televizyoncular atıyor, akşam programa gelin diyorlar. Dolayısıyla böylesine kritik bir süreçten geçtiğimiz bir ortamda birlik, beraberlik içerisinde düğün yapar gibi bir kongre yapmanın da MHP’ye yakışır bir kongre yapmanın önemini de burada görmüş olduk. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu çok çabuk unutuyoruz. Yeniden bir paylaşım, yeniden Sevr haritasının ortaya çıkarılmaya çalışıldığı bir ortamda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Türk milleti ne zaman bir ve beraber olmuşsa dünyaya hükmetmiştir ”diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.