DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Mecliste Bir Garip Önerge!

ABONE OL
9 Şubat 2019 13:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz Çarşamba günü Süleymanpaşa Belediyesi Şubat Ayı Meclisi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen mecliste imar’dan ruhsata, belediyenin borçlanmasına kadar birçok konu görüşüldü.

CHP GRUBUNUN TUHAF ÖNERGESİ!
Şubat Ayı meclisi görüşmelerinde son önerge Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grubunun “Kamu binalarının imara uygun olmayacak şekilde yüksek katlar halinde inşa edilmesi ve kentin siluetini bozması” önergesi ilgili komisyona havale edildi.

5 SENEDİR KENDİ BİNASI YOK!
Göreve geldiği günden beri yapmış oldukları eleştirilen Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat’ın defalarca düzenlediği belediye binası proje yarışmalarına rağmen kendi binasını yapamaması halk tarafından eleştirilere maruz kalmaya devam ediyor.

SADECE AYLIK MASRAFI 100 BİN TL!
Süleymanpaşa Belediyesi’nin hizmet binalarına ödediği aylık tutarın 100 BİN TL civarında olduğu daha önceki meclis görüşmelerinde AK Parti Grubu tarafından dile getirilmişti.

NEREDEYDİNİZ?
5 Senedir görevi yürüten CHP Grubu’nun şehrimize kurumların ihtiyaçları doğrultusunda yapılmakta olan hizmet binaları projelerine başlamadan önce nerede olduklarını merak ediyoruz. Sanat adı altında halkın anlam veremediği Eşkinat’ın heykellerinin “kentin siluetini bozması” na CHP’li Başkan ve Meclis Üyelerinin verdikleri yanıtları zamanında hep beraber gördük.

ÇOK DEÄžİL 6 AY ÖNCE!
Süleymanpaşa Haber olarak aylar önce haberini yaptığımız “Önce İçtiler, 1 Ay Sonra Ruhsat Verdiler” haberinde, “Malkara Yolu” olarak bilinen İsmet İnönü Bulvarının sol kısmında kalan ve 1 Ağustos’da açılışı gerçekleştirilen içkili restorana Eylül Meclisinde CHP grubunun oyları ile “İÇKİLİ YER RUHSATI” verildiğine değinmiştik. Ayrıca “İÇKİLİ YER RUHSATI” verilen işletmenin etrafında imar planında okul bölgeleri ve kamu kurumları olduğuna haberimizde yer almaktaydı. Açılışa CHP İl ve İlçe Teşkilatı yetkililerinin yanısıra CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan AYGUN’da yer almıştı.

BORÇ TALEBİNE DEÄžİNMEDİLER!
Süleymanpaşa Belediyesi Kurumsal internet sitesinde yayınlanan haberde ise Belediye Başkan Eczacı Ekrem Eşkinat’a, belediyenin taşınmazlarını ipotek ettirerek 14.5 milyon borçlanma yetkisi verilmesine hiç değinilmedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.