DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

ABONE OL
20 Mayıs 2018 12:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. yıl dönümü Amfi Tiyatro’da düzenlenen törenle kutlandı.
Kutlama programı; Vali Mehmet Ceylan’a, Tekirdağ Gençliği adına; gençliğin ulusumuza bağlılığını ve Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olduğunu ifade eden bayrağın sunulmasıyla başladı.
Daha sonra öğrenciler tarafından Vali Mehmet Ceylan’a, Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Albay Selçuk Kubilay Karslı’ ya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a çiçek takdim edildi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Hazan Kadir Kardaş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.
Vali Mehmet Ceylan tarafından Uluslararası turnuvalarda dereceye giren sporculara ödülleri veridi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları münasebetiyle ilimiz genelinde Öğrenciler arasında düzenlenen Resim Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren Öğrencilerimize Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Albay Seçuk Kubilay Karslı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Hazan Kadir Kardaş tarafından ödülleri verildi.
Daha sonra, Tekirdağ Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Sıla Nur Dal tarafından ”Bandırma Vapuru” adlı şiir okundu. Sonrasında öğrenci Nuri Oğulcan Ok  €˜Gençliğe Hitabe’ okundu. Ardından öğrenci Emirhan Uzunlar yönetiminde ”Türk Gençliğinin Andı”, törene katılan tüm öğrenciler tarafından okundu.
Sonrasında Tekirdağ Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Ertekin yönetiminde Sayın Cumhurbaşkanımız adına, öğrencilere ”Şeref Çağrısında” bulunuldu.
Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Halk Oyunları Folklor gösterisi sundu.
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Taekwan-Do Takımı gösterileri ile Milli Takım Jimnastikçileri Burak Demirci ve İbrahim İhsan Arıkan tarafından sunulan jimnastik gösterisi izleyenlere sergilendi.
Program, Profesyonel sporcuların hazırlamış oldukları Güç Denge ve Hava Akrobasi gösterilerinin ardından sona erdi.
Kutlama Programına; Vali Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Albay Selçuk Kubilay Karslı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz ve Suat Yıldız, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Şahin Karakaş, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.