DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MASON BAŞKAN:”… bir üst akıl bütün dünyayı sanki bir robot gibi yönetecek…”

ABONE OL
23 Kasım 2018 19:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart Yerel seçimlerine aylar kala siyasi partilerin aday adayları da saha çalışmalarına başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Tekirdağ Ticaret Odası Toplantı salonunda düzenlediği toplantıda ilçede Belediye Başkan aday adaylarını kamuoyuna tanıttı.
EŞKİNAT : “bir üst akıl bütün dünyayı sanki bir robot gibi yönetecek”
Tanıtım toplantısında söz sırası geldiğinde konuşan Aday Adayı Mehmet Ekrem Eşkinat; “Algı Yönetimi diye birşey var. Yani artık bizi yöneten bir algı var. Biz hep bunu söylüyoruz. Ama bu algının farkında olmayı yada gerçeklerin farkında olma konusunda bir gayret sarfetmiyoruz. Hep ağzımızda bir laf var “Bizi algı yönetiyor.” gerçekten baktığınız zaman, üst ölçekten en büyük algı dünyada tek tip çocuk yetiştirmeye doğru giden insanlıktan robota doğru dönüşen bir neslin gelmesi ve en büyük tehlike bu yani insan için en büyük tehlike insanlığını kaybedip bir başka boyuta doğru evrilmesi, şimdi bunu nasıl yapıyorlar. Artık japon olmak, rus olmak, türk olmak yada bir başka ülkenin çocuğu olmanın pek bir anlamı kalmayacak gibi duruyor. Eğer bu gidişe dur denilmezse ve komutları bizim kullandığımız elektronik aletlerden bize veren bir üst akıl bütün dünyayı sanki bir robot gibi yönetecek. O zaman …” şeklinde konuşmasına devam etti.
BABA EŞKİNAT : “BİZ AİLECEK MASONUZ”
2014 Yerel seçimlerinde Mehmet Ekrem Eşkinat’ın babası Ali Doğan Eşkinat, ”Biz ailece masonuz. Oğlum Ekrem de masondur. Ama masonluk kötü bir şey değil. Mason olmanın koşulları vardır. Örneğin mason olmak için dindar olmak gerekir. Dinsiz mason olamaz. Masonluk kötü bir şey değil” açıklamasında bulunmuştu. Mason olduğunu inkar etmeyen Ekrem Eşkinat ise, babasının açıklamalarıyla ilgili olarak, ”O babamın fikridir. Ben sadece lions başkanlığı yaptım. Sonra da istifa ettim. Başka bir yorumum olmayacak. Sizlere teşekkür ediyorum” demişti.
İŞTE O KONUŞMA!
Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Tekirdağ Ticaret Odası Toplantı salonunda düzenlediği Aday Adayları Tanıtım Toplantısının 34 dakika 40. saniyesinden itibaren izleyebilirsiniz.

VATANDAŞ TEPKİLİ!
Gerek toplantıya katılan partili olmayan vatandaşlar gerekse canlı yayını izleyen vatandaşların birçoğu “hem mason, hem üst akıl’dan bahsediyor! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” şeklinde tepkisini koydular.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.