DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ VETERİNER HEKİMLERİ UNUTMADI

ABONE OL
28 Nisan 2023 16:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Marmaraereğlisi Belediyesi, Veterinerler Günü dolayısıyla ilçedeki veterinerleri ziyaret ederek günlerini tebrik etti.

Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Çavdar, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü başta olmak üzere Marmaraereğlisi Belediye Veterinerlik Hizmetleri birimi ve Marmaraereğlisi’nde serbest faaliyet gösteren veteriner kliniklerinde görevli hekimleri ziyaret ederek, Veteriner Hekimlerin günlerini kutladı ve hediye takdiminde bulundu.

Veteriner Hekimlerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Çavdar, Marmaraereğlisi Belediyesinin hayvan dostu bir belediyecilik anlayışı ile hizmet verdiğini vurgulayarak ilçedeki veteriner hekimlerin sorunlarına karşı duyarlı olduklarını belirtti.

Veteriner hekimlerin de ‘sağlık çalışanı’ olduğuna vurgu yapılarak, “Muayene edip teşhis koyabilen, tedavi yapıp reçete yazabilen, tüm sağlık çalışanları gibi görevlerini yerine getiren,can dostlarımızın su, mama ve barınma ihtiyaçlarını karşılayan, tedavilerinin ardından yuvalarına kavuşmalarını sağlayan,tüm veteriner hekimlerimizin Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.