DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MARMARAEREĞLİLİ ÇOCUKLARIN BUZ PATENİ KEYFİ

ABONE OL
3 Şubat 2023 15:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde eğitim gören çocukları buz pateni pistine götürdü.

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve İşler Müdürlüğü, çocuklar için düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Marmaraereğlili 27 çocuk, Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü buz pistine götürüldü. Burada gruplar halinde 1 saatlik buz pateni keyfi yaşayan çocuklara antrenörler eşliğinde temel ve teorik eğitim verildi. Buz pisti üzerinde uygulamalı eğitim gerçekleştirildi. İlk defa buz pateninde zaman geçiren çocuklar doyasıya eğlendi.

‘’Eğlenmeden öğrenme olmaz’’                                   

Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen etkinliklerin devam edeceğini belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’ Eğlenmeden öğrenme olmaz. Gençlerimizi yaşlarına ve zevklerine göre uygun etkinliklerle eğlendirerek hem okula hem de hayata hazırlıyoruz. Eğlenerek öğrenmelerini, hayattan keyif almalarını çok önemsiyoruz. Buz pateni sporuyla tanışmak onlar için hem bir ders, hem de eğlence. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizler için her şeyden değerli. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizler için her şeyden değerli. Bu tarz etkinliklerimiz yıl içerisinde de devam edecek. ‘’ ifadelerini belirtti.

Eğitimden oldukça memnun olan çocukların yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi. Çocuklar ve ebeveynleri belediyeye ve Başkan Hikmet Ata’ya teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.