DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

KÖPRÜLÜ’DEN İDDİALARA YANIT!

ABONE OL
20 Haziran 2018 10:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Emre Köprülü yerel bir internet sitesinde geçen haberdeki iddalara yanıt vermek amacıyla basın açıklamasında bulundu. CHP Süleymanpaşa Facebook sayfasından yapılan açıklamada;
BASIN AÇIKLAMASI
19 Haziran 2018 tarihinde, Tekirdağ Nethaber adlı internet sitesinde şahsım hakkında yalan, iftiralarla dolu düzmece haber sebebiyle bir açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.
Önceki gün Balkan Göçmenleri kardeşlerimize yönelik ayrımcı, ağır hakaretlerde bulunan AKP’li Milletvekili Adayı hakkında yaptığım açıklama sonrası komik ve akıl dışı bir haberle şahsımı hedef göstermişlerdir.

Hiçbir belge ve kanıt ortaya koymadan, sipariş üzerine servis edilen, bu çirkin haberde; Tekirdağ’daki hemşeri dernekleri ziyaretime ilişkin ağzımdan çıkmayan sözlere yer verilmiştir.
Ancak, haberde bahsi geçtiği gibi, İl Başkanlığımızda düzenlendiği iddia edilen söz konusu dernek ve mahalle ziyaretlerine ilişkin ne böyle bir toplantıya katıldım ne de haberde geçen sözleri sarf ettim.
Yalan ve provokasyonlarla kamuoyu önünde şahsımı hedef alan bu ağır ve mesnetsiz haberin seçim öncesi başta şahsımı ve üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ni yıpratmak üzerine yapıldığı aşikardır.
Ancak Seçim süresince yaptığım her ziyaretimde, ”hemşeri olmanın aynı şehirde doğmak değil, aynı şehirde birlik ve beraberlik içinde yaşamak olduğunu” defalarca dile getirmişken, böyle bir çamuru atmak ancak bu haberi sipariş edenlere ve kaleme alanlara yakışır.
Bu sipariş habere, Tekirdağ’da yaşayan hiç kimsenin inanması, itibar etmesi mümkün değildir.
Tamamen hayal mahsulü, haberle, gerçeklikle hiçbir ilgisi ve ilkesi olmayan bu sözde haber sitesi ve haberin sorumlularıyla ilgili yasal işlemler başlatılmakla beraber en kısa sürede yargı önünde hesap vereceklerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Av. Emre KÖPRÜLÜ
Tekirdağ Milletvekili
denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.