DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Hollanda tepkisi: Yaptırım uygulamak hakkımız

ABONE OL
11 Mart 2017 17:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklamada Hollanda‘nın, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu‘nun uçağının iniş iznini iptal etmesine ilişkin açıklamasında “Yaptırım uygulamak hakkımız” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Hollanda tepkisi konuşmasının devamında

Kemal Kılıçdaroğlu; Demokrasiyi savunan ülkelerde böyle bir hareketin doğru kabul edilmeyeceğini belirterek “Asla doğru değil. Demokrasiyi savunanlar böyle bir şey yapamazlar. Hollanda olarak hem ‘demokratım’ diyeceksin hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bakanının uçuş iznini iptal edeceksin. Asla bunu doğru bulmuyoruz, yanlış” açıklamasını kullandı ve konu hakkında ana muhalefet partisi CHP başkanı olarak Hollanda’ya tepkilerini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, Berlin programını iptal etti

Almanya başta olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinin Türk bakanların programlarına izin vermemesinin ardından CHP de tüm yurt dışı programlarını iptal ettiğini açıkladı.
CNN TÜRK’e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Berlin’de yapmayı planladığı toplantıyı iptal ettiğini açıkladı.
Bu haber; Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hollanda Tepkisi, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçuş izninin iptal edilmesi hakkında Kılıçdaroğlu’nun tepkisi haberi olup kaynak; T24 ‘tür.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.