DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

KERVANCILAR: İki söylemin birbirini tutan tarafı yok…

ABONE OL
21 Kasım 2019 19:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Başkanlığı seçim süreci devam ederken, parti içerisinde bazı kesimlerin iftiralar atarak bir aday üstünde olumsuz algı yaratmaya çalıştığı ve yerel basından bazı kişilerinde bu iftiraları gerçekmiş gibi sürekli gündeme getirerek buna çanak tutması parti tabanından tepki görmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Murat Emre Kervancılar‘ın BakbiTv’ye yaptığı röportajında “İki söylemin birbirini tutan tarafı yok€¦ Allah iftiranın yakışanından korusun. Bizim üzerimizde durmaz€¦. Eskidende böyle bir siyaset yoktu. Biz 2012 yılında da bu işe aday olduk. 4 tane aday adayı arkadaşımız vardı. Bir tanesinden bir tanesine kirli siyaset, yalan dolan iftira siyaseti ben hiç birinden görmedim. Biz abi kardeş olarak girdik çıktık. Biz rakipte değildik yoldaştık o zaman.” dedi.

BANA DEÄžİL! PARTİYE ZARAR VERİYORLAR!
Kervancılar röportajında “Bu iftiraları atan insanlar aslında beni karalamıyorlar. Yine akıllanmıyorlar, geçmişte kendi belediye başkanlarına vurdular. Yine Büyükşehir belediye başkanımıza vuruyorlar. Bizim art niyetimiz varsa bu iş içerisinde belediyemizde bize çanak tutuyor anlamı çıkartır insanlar. Birisini karalayacağım derken geçmişte de bu hatalar yapıldı. Biz çok uyardık yapmayın dedik. Görüyorum ki hala yapıyorlar. Siz bize bir ihale üzerinden vurmaya kalkarsanız bize ihaleyi veren kurumu’da karalarsınız€¦ Beş yıldır bir tane açığını bulabildiler mi Büyükşehir Belediyemizin? €¦ Yani dediğim gibi bir önceki soruyla bu zaten çelişiyor. Biz inşaat yapıyorsak paralar kazanıyoruz demektir. O zaman biz fakir miyiz? Biz fakirsek bu inşaatları nasıl yapıyoruz? Yani iki tane iftira var, ikiside birbiriyle tutuşmuyor. Dediğim gibi Allah’ta iftiranın yakışanından korusun. Bizim üzerimize yakışmaz. Öyle de bir ismimiz var. İkisi’de yakışmıyor.. ” dedi.

RÖPORTAJIN TAMAMI:

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.