DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

K BELGELERİ ARTIK ÇORLU TSO´DAN ALINACAK

ABONE OL
5 Nisan 2023 16:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası,  yurt içi eşya taşımacılığı yapacak olan kişilerden istenen “4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ve bu Kanun’a istinaden çıkarılan Karayolu Taşıma Yönetmeliği çerçevesinde yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak firmalar için düzenlenen K türü yetki belgesini verme yetkisini aldı.

“Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Hizmetlerine Yenilerini Eklemeye Devam Ediyor”

Geçtiğimiz Aralık 2022’den itibaren taşımacılık yapanlar için önemli bir uygulama olan sayısal takograf kartı vermeye başlayan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, şimdi de hizmet portföyüne “K Belgesi”ni de ekledi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası hizmet alanının gün geçtikçe genişlediğini, üyelere yönelik hizmetlerin yanı sıra genele yönelik de belge vermeye başladıklarını belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, K Belgesi hizmeti hakkında şu bilgileri verdi: “Yurt içi eşya taşımacılığı yapacak olan gerçek ve tüzel kişilerin alması gereken K türü belge odamız tarafından verilmeye başlamıştır. Daha önceleri yalnızca il odalarından verilen hizmet, gerçek kişiler için e-devlet üzerinden yapılabiliyordu. Ancak şirketler işlemlerini il odalarından yapmak zorundaydılar. Bu durum şirketlere hem zaman, hem de maddi kayıp veriyordu. Bu uygulama zaman tasarrufunun yanı sıra il merkezine kadar gitmeyi ortadan kaldırdığı için masrafı da minimuma indirdi. Yeni uygulamamız üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.