DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İYİ PARTİ’NİN SÜLEYMANPAŞA İLÇE BAŞKANI ALİ MURTAZA TİRYAKİ OLDU

ABONE OL
5 Aralık 2022 14:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Süleymanpaşa 3. Olağan Kongresi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilirken seçime tek aday olarak giren Ali Murtaza Tiryaki İYİ Parti’nin yeni Süleymanpaşa İlçe Başkanı oldu.

Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen İYİ Parti Süleymanpaşa 3. Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Divan Kurulu’nun belirlenmesi ile açılışı yapılan kongrede divan başkanı İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan oldu. Faaliyet raporlarının okunması, geçmiş dönem bütçe raporlarının sunulması ve mevcut İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı’nın konuşması ile devam eden kongrede başkanlığa tek aday olan Ali Murtaza Tiryaki alkışlar eşliğinde kürsüye geldi.

Heyecanı belli olan ilçe başkan adayı Ali Murtaza Tiryaki delegelere hitaben gerçekleştirdiği konuşmasına; “Bugün karşınızda büyük bir hayali gerçeğe dönüştürmek için bulunuyorum. Emek verdiğim partim ve siz kıymetli delegelerin bana bu görevi layık görmüş olmasının onur, gurur ve heyecanını yaşıyorum.” diyerek başlarken konuşmasında şunları söyledi:

ALİ MURTAZA TİRYAKİ: “İYİ PARTİ GÜNEŞİ ÜLKEMİZİ AYDINLATACAK”

“Ülkemizin içinde bulunduğu alternatifsiz tek tip siyaset günlerinde, milletimizin en umutsuz döneminde kurulan partimiz her geçen gün büyüyerek güçleniyor. Ne mutlu ki bizler de sizlerle el ele vererek buna vesile olduk, olmaya devam ediyoruz. İyiler ailemizin her bir ferdine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Birçok zorluğun üstesinden hep birlikte geldik. Yılmadık, yorulmadık. Artık son düzlükteyiz. İnanmaktan asla vazgeçmeyin. İyi parti güneşi ülkemizi aydınlatacak. Az kaldı.

“DEMOKRASİ VE CUMHURİYET YOLUNDA SİZLERİ DE BENİMLE BİRLİKTE YÜRÜMEYE DAVET EDİYORUM”

Yeni başlıyoruz. Görevimiz zor. Milletimize olan sözümüz var. Birkaç ay sonra yapılacak seçim ülkemizin geleceğini şekillendirecek. Bu seçimde Süleymanpaşa ilçemiz bize, biz Süleymnpaşalılara emanetiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesinde söylediği gibi. ‘Ey Türk istikbalinin evladı. İşte bu ahval şerait içinde dahi vazifen Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asıl kanda mevcuttur.’ Demokrasi ve Cumhuriyet yolunda sizleri de benimle birlikte yürümeye davet ediyorum.

ALİ DARICI VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Cümlelerime son verirken başarılı 2 dönem sonunda görevini bize devreden sayın ilçe başkanım Ali Darıcı ve birlikte görev aldığımız tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma siyaset yolculuğumda her zaman yanımda olan kıymetli eşim ve aileme sonsuz teşekkür ederim. 3. Olağan kongremiz partimize şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”

İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkan Adayı Ali Murtaza Tiryaki’nin konuşmasının ardından İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan delegelere yönelik birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından seçime geçildi.

ALİ MURTAZA TİRYAKİ İYİ PARTİ SÜLEYMANPAŞA İLÇE BAŞKANI OLDU

İYİ Parti Süleymanpaşa delegelerinin yarıdan çoğunun oylarını kullanmasının ardından İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkan Adayı Ali Murtaza Tiryaki’nin tek aday olması nedeniyle sandıklar kapandı. İlçe Başkanı Ali Murtaza Tiryaki yetki belgesini Enez Kaplan’ın elinden alırken resmen İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.