DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan oldu

ABONE OL
18 Kasım 2017 13:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

iyi parti logosuİYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan oldu.

Kamuoyu tarafından merakla beklenen İYİ Parti’nin Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan olduğu açıklandı.
İYİ Parti Tekirdağ: Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’nin Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan oldu. Partinin 200 Kişilik Kurucu üye arasında Eski MHP Tekirdağ il başkanı Enez Kaplan‘ın da yer aldığı İYİ partinin yapılan istişareler sonucunda Tekirdağ il başkanı Süleymanpaşa ilçemizde ticaret ile uğraşan Seval Erkan oldu.
Tekirdağ’dan üç isim İl Başkanlığı için aday gösterildi. Seval Erkan’ın yanı sıra Gökhan Metiner, Atilla Ataalp İl Başkanlığı için yarıştı. Genel Merkez ve İYİ Parti GİK Üyesi Enez Kaplan İYİ Parti’nin Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan’ın olduğunu bildirdi.

İYİ partinin 200 kişilik kurucu üyeleri arasında bir Tekirdağ’lı var! ilk sözü ise Meral Akşener’in sıklıkla söylediği ”Güneşin olduğu yer de ampule ihtiyaç kalmadı” sözü oldu.


Uzun süre Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı yapan ve son dönemlerde yaşanan olaylar nedeniyle partisinden istifa ederek Meral Akşener’in yanında yer alan Enez Kaplan, Meral Akşener Genel Başkanı olduğu İYİ Partinin 200 kurucusu arasında yer alan ve rozetini takan Enez Kaplan’ın ilk sözü ise, ”Güneşin olduğu yer de ampule ihtiyaç kalmadı” oldu.

Başkalarının adı geçiyordu o oldu

Basında İYİ Parti Tekirdağ il başkanlığı için MHP’den istifa eden Süleymanpaşa eski İlçe Başkanı Sertaç Alkaya’nın olacağı basında ve kulislerde söyleniyordu ama son yapılan nihai açıklamaya göre İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan oldu. Kendisini tebrik eder siyasette başarılar dileriz.

İYİ Parti Tekirdağ il başkanı Seval Erkan

İYİ Parti Tekirdağ il başkanı Seval Erkan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.