DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İŞTE TEKİRDAÄž€˜IN ÖNCÜ İŞ ADAMI

ABONE OL
22 Ağustos 2017 18:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağspor taraftarının haykırışına  başarılı iş adamı İlhami Özcan Aygun sahipsiz kalmadı.
Daha önce Basketbola verdiği destekler ile Tek Yıldız 59 Spor Kulübünü başarıdan başarıya koşturan Aygun, bu kez Tekirdağpor’u sahipsiz bırakmayarak federasyona yatırılması gereken parayı Tekirdağspor’a bağışladı.
İlhami Özcan Aygun, Bir Tekirdağlı olarak elinden geleni yaptığını belirterek tüm iş adamlarını desteğe çağırdı. Aygun verdiği bağış miktarını açıklamazken, Tekirdağspor’un sahaya çıkabileceğinin müjdesini verdi.
Tekirdağspor kulübü Başkanı Turgay Kartal’da yaptığı açıklamada, Tekirdağspor’u Pazar günkü maçta sahaya çıkartacaklarını ifade ederek; ” Tekirdağspor için gece gündüz çalışıyoruz. Son günlerde Tekirdağspor ile ilgili bir kamuoyu oluştu. Lisans problemlerimi yarın çözüyoruz. Oyuncularımızın sağlık kontrolleri devam ediyor. İş adamımız İlhami Özcan Aygun’un destekleri ile sahaya çıkacağız. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Aygun gibi iş adamlarımızı desteğe çağırıyoruz. Tekirdağspor’un başarısı için tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
BAŞKANLIK YAKIŞIR 
Olağanüstü kongreye gidecek olan Tekirdağspor’da taraftar ve kamuoyu 50’inci yılında İlhami Özcan Aygun’un Tekirdağspor’a başkan olmasını istiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.