DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Işıkgör; ”5 Aydır Hiç Bir Şey Yapmadılar !”

ABONE OL
29 Ağustos 2019 19:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in Hükümet Caddesi’nin çift yön olması ve Demirli Mahallesi’nde çöp toplama merkezinin kaldırılması için yaptığı imza toplama kampanyasını sert eleştirdi.

”ESNAFIN BU DURUMU SİZİN YÜZÜNÜZDEN”

CHP Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, Hükümet Caddesi’yle ilgili açıklamasında, ”Zamanında Süleymanpaşa’nın merkezine AVM yaptılar. Okullar şehrin merkezinden başka noktalara taşındı. Resmi kurumlar farklı mahallelere gitti. Sanki bu AVM’yi, okulları, resmi kurumları AK Parti değilmiş gibi çarşı esnafının işleri bozuldu diye yaygara yapıyorlar. Esnafın bu durumda olmasının sebebi bu saydığım nedenlerdir. Sonra imza topluyorlar çift yön olsun diye. Esnafın durumu sizin yüzünüzden” dedi.

”CÜNEYT YÜKSEL YANLIŞ YERDE EYLEM YAPTI”

Çöp toplama merkezinin AK Parti’nin eski Belediye Başkanı Ahmet Aygün döneminde yapıldığını ifade eden Başkan Işıkgör, ”Şimdi de Demirli Mahallesi’nde çöp toplama merkezi için imza topluyorlar. Sanki bunun sorumlusu kendisi değilmiş gibi başka bir suçlu arıyorlar. Ama Tekirdağ halkı bu siyasi tarzına itibar etmez. Şimdi belgelerle konuşalım. AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Aygün 2004 yılı döneminde meclis kararında Çöp döküm alanının tespit edilmesi ile girişim başlatarak Demirli Mahallesi’nin çöp toplanma alanı olarak gösterilmiş. Tekirdağ Valiliği tarafından kurulan heyet ile birlikte İl özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel yer seçimi ile ilgili raporu valiliğe sunulmuş. Cüneyt Yüksel yanlış yerde eylem yaptı. Tekirdağ Valiliği önünde eylem yapmalıydı. Böyle bir çelişki olur mu? Biz Tekirdağlılar böyle şeylere itibar etmeyiz. Seçimin üzerinden 5 ay geçti. Yapılan hiçbir şey yok. Yaptıkları tek şey ya yapılması gerekenleri engelliyorlar ya da imza topluyorlar. Süleymanpaşa Belediyesi’ni yönetiyorsanız icraat yapın. Bunlar hiçbir şey yapmadan 5 yılı tamamlayacak. Süleymanpaşa ve Süleymanpaşa halkı kaybedecek” ifadelerine yer verdi.

Kaynak : ajanstekirdag.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.