DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İddia: Tekpark’ın Yeni Genel Müdürü O İsim mi? Olacak

ABONE OL
13 Mart 2017 22:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekpark’ın Genel Müdürü O İsim mi Olacak?

Geçtiğimiz günlerde Tekpark’ın yönetim kurulundan iki isim Şehabettin Küçükyazıcı ve Şerafettin Kurt’un istifaları Tekirdağ gündemine düşmüştü ve İstifa eden genel müdür Şehabettin Küçükyazıcı’dan boşalan Tekpark A.Ş. Genel Müdürlüğüne kim gelecek? soruları kulislerde dolaşmaya başladı.  İki haftadır boşta olan Tekpark Genel Müdürlük koltuğuna kimin oturacağı merak edilirken, bu ismin Şeref Çetin olduğu iddia edildi.
İddialara göre kulislerde Kadir Albayrak’ın TEKPARK A.Ş’nin Genel Müdürlük koltuğuna, Danışmanı Şeref Çetin’in geçmesi konusuna sıcak baktığı konuşulurken Şeref Çetin’in asıl mesleğinin inşaat emlak şefi olması, Süleymanpaşa Otogar ihalesi‘ni Tekpark A.Ş.’nin alması, ismi geçen Şeref Çetin’in  TEKPARK’ın başına geçme konusuna sıcak baktığı hatta bütçesiyle dudak uçuklatan TEKPARK’ın başına geçmek için can attığı öğrenildi.
Bu iddialar konusunda Şeref Çetin’in basına verdiği bilgilere göre ”Şuan için öyle bir şey yok. Biz şuan da işimizi yapıyoruz. Ben Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde Danışman olarak görev yapıyorum. Bizim görevimiz belediye. Başkanımız ne görev verirse onu yaparız. Şu anlık böyle bir durum söz konusu değil” dedi.
Şeref Çetin’in, ”Şuan için öyle bir şey yok. Başkanımız ne görev verirse onu yaparız.” diye açıklama yapması kamuoyunda Şeref Çetin’in TEKPARK’ın başına geçeceği iddialarını güçlendirdi.

GÜNCELLEME: Tekpark A.Ş.’nin Yeni Genel Müdürü Şeref Çetin olması beklenirken Tekpark A.Ş. Genel Müdürü Koltuğuna Hüseyin Taşkın getirildi. https://suleymanpasahaber.com/haber/tekpark-genel-muduru-belli-oldu-tekpark-a-s-h4319

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.