DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İBAN’I BİLE YOKTU ELDE AVUÇTA NE VARSA DOLANDIRICILARA YOLLADI

ABONE OL
11 Ocak 2023 12:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde ev telefonuna gelen çağrıya kanan mağdur elde avuçta ne varsa bozdurarak  dolandırıcılara yolladı.

Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleşen olayda telefon aracılığı ile Milli İstihbarat Teşkilatında Komiser H.Ö. olarak kendini tanıtan dolandırıcı, gizli bir soruşturma yapıldığını, mağdur adına FETÖ terör örgütüne yurt dışına para gönderildiğini, çok sayıda hat açıldığını, kendilerinin bu şahısları takip ettiklerini, adını temize çıkaracaklarını, verilecek iban numarasına para göndermesi halinde para çekilirken operasyon yapacaklarını söyleyerek müştekinin tüm parasını ibana yatırmasını istedi.

KUYUMCUNUN MÜŞTERİLERİNDEN RİCACI OLDU

Banka hesabı olmayan ve iban bilmeyen mağdur ona rağmen elinde avucuna ne varsa yollamayı kafasına koydu. İkametinde bulunan 21.575 TL. değerindeki ziynet eşyasını kuyumcuya bozdurtan mağdur, kuyumcuda bulunan müşterilerin birinin hesabından şüpheli İbana istenen parayı gönderdi.

GÜNLERCE TELEFON BEKLEDİ

Evine dönüp yapılacak operasyonu ve paralarını geri almayı bekleyen müşteki, olayın üstünden günler geçmesine rağmen kendisine bir dönüş olmayınca Emniyet Müdürlüğü’ne giderek bilgi almak istedi.

Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde kendisine dolandırıldığı bilgisi verilen şahıs uzun süre duruma inanmak istemezken olayla ilgili işlem başlatıldı.

Kaynak: Tekirdağ Canlı Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.