DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Hayrabolu’da Temeller Bir Bir Atılıyor

ABONE OL
28 Mart 2017 13:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’ndan Alt Yapı ve Yollardan sonra şimdi sıra üst yapı hizmetlerine geldi.

Öncelikle bende bir Hayrabolulu olarak Fehmi başkana teşekkür etmek istiyorum. Hayrabolumuza değer katmak için canla, başla, hizmet aşkıyla çalışan bir başkan tebrikler. (Birde yetkililer bu Hayrabolu’daki iş sorununa bir el atarlarsa tadından yenmez.)
Şimdi gelelim konumuza Hayrabolu belediye başkanı Fehmi Altayoğlu göreve geldiği ilk zamanda büyük bir risk alarak yıllardan beri el atılmayan ve ömrünü tamamlamış olan alt yapı çalışmalarıyla başladı işi hızlandırmak ve daha sonraki yıllarda yapmayı planladığı hizmetlere devam edebilmesi için büyük bir risk aldı her yeri kazdı vatandaşlardan anlayış bekledi kimileri eleştirdi kimileri destek verdi ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Sonrasında sıra geldi yollara öyle sallama pata küte yapalım sonra yine yaparız mantığıyla yapmadı işini bürokrasiyi kullandı Tekirdağ Büyükşehir belediyesinden destek aldı Büyükşehir belediyesinin teknik imkanlarından yararlanarak neredeyse Hayrabolu’da asfalt olmayan cadde bırakmadı devamında sıra geldi ara sokaklara mahallelere belediyenin kendi parke taş üretim merkezinde üretimini yaptığı taşlar ile ara sokakları dahi güzelleştirdi.

Sıra Geldi Üst Yapı Hizmetlerine

Bir yandan yukarıda bahsettiğim hizmetler devam ederken şimdi sıra geldi Hayrabolu’nun ihtiyaçları doğrultusunda modern, akılıca düşünülmüş Hayrabolumuza değer katacak ve gelecekteki ihtiyaçlarına çözüm getiren vizyon projelere.
Hayrabolu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri” Projesi
Açık Kapalı Düğün Salonu” Yapımı
Projelerinden sonra şimdide Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile beraber “Çok katlı otopark ve üstüne Cumhuriyet meydanı” projesinin temeli atıldı.

Fehmi Altayoğlu’nun Konuşması

Hayrabolu Uzunköprü Caddesi’nde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Fehmi Altayoğlu ilçenin vizyonunu değiştirecek projeleri halkla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altayoğlu, konuşmasının devamında:
“Hayrabolu Belediyesi olarak ilçenin vizyonunu değiştirecek projelerimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Şu anda temelini atacağımız meydan düzenlemesi ve katlı otopark projemiz, 258 otomobil ve 100 motosiklet kapasitesine sahiptir. 3 katlı yer altı katlı otoparkında bisiklet alanı ve araç yıkama hizmeti de vereceğiz. Otopark alanın yanı sıra 4 bin metrekare şehir meydanı yeşillendirmesi, süs havuzları, heykel, tören alanı ve halk için konserlerin yapılabileceği tesisi Hayrabolu halkımızın hizmetine sunacağız. Hayrabolu halkına yakışan bir proje olacak.” dedi ve Hayrabolu’ya yaptığı yatırımlar için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkürlerini belirtti.

Kadir Albayrak’ın Konuşması

Temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Seçimlerde çalışırken buraya katlı otopark ve meydan düzenlemesi yapacağız diye düşünmüştük ve bugün bu verdiğimiz sözü gerçekleştiriyoruz. 3 Yıl içinde bütün inancımla söylüyorum. gecemiz gündüzümüz sadece Tekirdağ’a nasıl hizmet ederiz. nasıl güzel şeyler yaparız ve verdiğimiz sözleri zamanından önce nasıl yerine getiririz, düşüncesiyle hareket ettik. Hayrabolu Tekirdağ’ın imrenilecek ilçelerinden biri olmuştur. İlk Başkan seçildiğim zaman geldiğim Hayrabolu ile şimdi gezdiğim Hayrabolu arasında çok büyük farklar vardır. Hayrabolu bütün bu hizmetleri hakediyor. Biz sadece ve sadece hizmet içerisindeyiz. Yaptığımız bu hizmetler tüm vatandaşlarımız içindir bu otopark ta tüm Hayrabolu’lu vatandaşlarımız içindir. Hayrabolu’ya hizmetlerimiz bunlarla kalmayacaktır, bundan sonra da devam edecektir. Diğer ilçelerimizde de hizmetlerimiz tamamlanıyor, yeniden bir Tekirdağ oluşturmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.
Bugüne kadar 500 milyon liralık yatırım yaptıklarını hatırlatan Başkan Alyabrak, “Hizmet süremizin içinde 1 milyar liralık yatırım yapacağız. Yapacağımız bu yatırımlar Tekirdağ halkına helal olsun ve göreceksiniz 2 yıl sonra yatırımlarımız tamamlandığı zaman farklı bir Tekirdağ olacaktır. Tekirdağ Avrupa yakasındaki tek büyükşehirdir. Biz Tekirdağ’ın kaderini değiştirmek için uğraşıyoruz. Tekirdağ Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı olacaktır. Bu başarı 11 ilçe Belediye Başkanımız, 60 Meclis Üyemiz ve Büyükşehrimizle beraber olmuştur. Ancak en büyük başarı da onları bu göreve getiren halkımızındır. Yapmış olduğumuz tesis Hayrabolu’ya hayırlı olsun” diye konuştu.
Törene, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon Genel Müdürü Şafak Başa, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Hayrabolu ilçesi Meydan Düzenlemesi ve Yeraltı Otopark inşaatının temel atma töreni.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.