DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HALK EKMEK BÜFELERİNDE SATIŞLAR BAŞLADI

ABONE OL
29 Mart 2023 12:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama ile Birlikte Halk Ekmek Fabrikasında incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Halk Büfeleri ziyaret ederek, ekmek satışı yaptı.

Vatandaşları daha sağlıklı ve daha ucuz ekmekle buluşturmak için faaliyete geçen Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen ekmekler, Halk Büfelerde satılmaya başladı.

EKMEKLER HALK BÜFELERDEKİ YERİNİ ALDI

Çerkezköy Belediyesi iştirak şirketi Çerkezköy Belediyesi Gıda, Sanayi ve Halk Ekmek A.Ş. bünyesinde Fatih Mahallesi Ambardere mevkiinde üretime başlayan Halk Ekmek Fabrikasında, test üretimlerinin tamamlanmasının ardından sağlıklı ve ucuz ekmekler Halk Büfelerindeki yerini aldı.

220 GRAM EKMEK 3 TL

Halk Ekmek Fabrikasında üretilen ekmeklerin 220 gram olduğunu ve 3 TL’den vatandaşlara satışa sunulduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şu an itibari ile kentimiz genelinde 8 farklı noktada kurduğumuz büfelerde vatandaşlarımız hijyenik ortamlarda ürettiğimiz daha sağlıklı ve daha ucuz ekmekleri satın alabiliyorlar. Ramazan Ayı süresince vatandaşlarımız saat 12:00 itibari ile Halk Büfelerden ekmeklerini temin edebilecekler. Ramazan Ayı sonrasında ise sabah 08:00 itibari ile ekmeklerimiz Halk Büfelerden satışa sunulacaktır” dedi.   

HALK BÜFELERİN SAYISI ARTACAK

Halk Büfelerin Bağlık Mahallesi (Muhtarlık yanı), Cumhuriyet Mahallesi (Kozapark yanı), Fatih Mahallesi (Devlet Hastanesi yanı), GOP Mahallesi (Atatürk Caddesi Garanti Bankası yanı), İstasyon Mahallesi (Asbaş Market karşısı), Kızılpınar (Eski Belediye binası yanı), Veliköy Mahallesi (Eski Belediye binası yanı) ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde (Namık Kemal Bulvarı Bahçeli Durağı yanı) ekmek satışına başladığını sözlerine ekleyen  Akay, büfelerin önümüzdeki günlerde sayılarının artırılacağını kaydetti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.