DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

GASTRONOMİ YARIŞMASINDA YILIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ ÖDÜLÜNÜ NKÜ ALDI

ABONE OL
26 Ocak 2023 15:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri Gastronomi sektörünü bir araya getiren “4.ChocolateCup”ta Üniversiteyi başarıyla temsil ederek bronz ve gümüş madalya ile birlikte‘Yılın En İyi Üniversitesi Ödülü’nde altın madalya ve klasmanında 3.’lük kupasını kazandırdı.

İstanbul Metropol AVM’de Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu tarafından düzenlenen ‘4. Chocolate Cup 2022’yarışmasında ulusal ve uluslararası şefler, aşçılar, tedarikçiler, gastronomi öğrencileri, akademisyenler, gurmeler, meslek yazarları, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyelerinin katılım sağladığı yarışmaya NKÜ’yü temsilen Şarköy Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Ali Servet YILMAZ, Betül CENGİZ, Muhammed DURU ve Sezer KOÇ katıldı.

YILIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ CANLI EKİP KATEGORİSİNDE ALTIN MADALYA GELDİ

Sektörün değerli paydaşlarını bir araya getiren yarışmada Çikolatalı Moose kategorisinde yarışan Sezer KOÇ “Bronz Madalya”, Display Butik Pasta kategorisinde yarışan Ali Servet YILMAZ “Gümüş Madalya”, Yılın En İyi Üniversitesi Canlı Ekip kategorisinde yarışan öğrenciler Ali Servet YILMAZ, Betül CENGİZ, Muhammed DURU “Altın Madalya” alarak, klasmanında 3.’lük kupasını kazandırdı.

NKÜ’DEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili Namık Kemal Üniversitesi’nde yapılan açıklamada; “Yarışma koçu Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL’ı, yarışma alanındaki desteklerinden dolayı Öğr. Gör. Sinem AKMAN’ı ve öğrencilerimiz Ali Servet YILMAZ, Betül CENGİZ, Muhammed DURU ve Sezer KOÇ’u başarılarından dolayı tebrik ederiz.” İfadeleri kullanıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.