DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Fareli Mutlu Köyün Kavalcısı Görev Başına!

ABONE OL
16 Ağustos 2017 21:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her ne kadar son dönemde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat tarafından vatandaşıma ucuz çay içereceğiz diye açılarak birkaç ay öncesi zam yapılan Mutlukent A.Ş’ye ait çay bahçesinde skandal denilebilecek bir fotoğraf dün çekildi.
İlçemizde yaşayan bir vatandaş tarafından Süleymanpaşa Haber editörlerimize dün akşam üzeri Süleymanpaşa Belediyesine ait Mutlukent Şirketinin yönettiği sahil çay bahçesinde çekilmiş bir fotoğraf gönderildi.
Fotoğrafta ise Süleymanpaşa Belediyesi’nin %100 hissesine sahip olduğu Mutlukent A.Ş.’ nin yönettiği sahil çay bahçesinde olduğu karede kaçmaya çalışırken yakalanan bir farenin olduğu gözükmekte ve iddia sahibi tarafından Mutlukent A.Ş.’de çalışmakta olan personel tarafından kovalandığı belirtildi.

Çekilen fotoğraf sonrası sahil Mutlukent çay bahçesine giden editörlerimiz vatandaşın görüşlerini sordu. Bir vatandaşımız sadece akşam üzeri dışarı çıktığını belirtilerek mutlukent çay bahçesinde böyle bir rezaletin olmasını sindiremediğini, vatandaşın vergileriyle yönetilen şirketin  sorumluluk alanında bu tür rezilliklerin olmaması gerektiğini belirtirken konuşmasını kimse bu fareli mutlu köyün kavalcısını görevi başına davet ediyorum dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.