DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

“ETKİNLİĞİ ANADOLU LİSESİ YAPTI SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ VE AK PARTİ ÜSTÜNE ÇÖKTÜ”

ABONE OL
30 Nisan 2023 14:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim İş Tekirdağ 1 Nolu Şube Başkanı Barış Özer, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Anadolu Lisesi’nin organizasyonuyla düzenlenen 59 üniversitenin katılım gösterdiği ve Trakya’nın en büyük üniversite tanıtım fuarı olma özelliğini taşıyan 12. Üniversite Tanıtım Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“BÜYÜK BİR FEDAKARLIKLA ÇALIŞAN ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMENLERİ ÇOK BÜYÜK BİR VEFASIZLIKLA KARŞILAŞTI”

Süleymanpaşa Sahil dolgu alanda gerçekleşen etkinlikte bütün emeğin Tekirdağ Anadolu Lisesi öğretmenlerinde olmasına karşın sosyal medya paylaşımlarında Tekirdağ Anadolu Lisesi’nin adının bile geçmemesine tepki gösteren Barış Özer; “Türkiye’nin En büyük Üniversite Tanıtım Fuarı Tekirdağ Anadolu Lisesi tarafından dün gerçekleştirildi. Fakat ne yazık ki büyük bir fedakarlıkla çalışan Anadolu Lisesi Öğretmenleri çok büyük bir vefasızlıkla karşılaştı. Süleymanpaşa Belediye başkanı ve Ak Parti teşkilatları bu emeğin üstüne konarak sanki bu etkinliği kendileri gerçekleştirmiş gibi reklam yaptı.” dedi.

“ÖĞRETMENİNİN EMEĞİNİN ÇALINMASINA SES ÇIKARAMAYAN SİYASİLERİN YANINDA BİRER FİGÜR OLMAKTAN ÖTEYE GİDEMEYEN MEB YÖNETİCİLERİNİ KINIYORUM”

Yaşanan olayla ilgili AK Parti, Süleymanpaşa Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı yöneticilerini kınayan Eğitim İş Tekirdağ 1 Nolu Şube Başkanı Barış Özer; “Tekirdağ Anadolu Lisemizin Öğretmenlerini kutluyor, Öğretmenlerimizin emeğine çöken Ak Parti ve Süleymanpaşa Belediyesini, Bu emek sömürüsüne seyirci kalan, okulunun öğretmeninin emeğinin çalınmasına ses çıkaramayan, siyasilerin yanında birer figür olmaktan öteye gidemeyen MEB yöneticilerini kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Tekirdağ Canlı Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.